Speltips tillsammans med 

oktober 22, 2021

Fredagsfeeling inför V75 och ett första utdrag till mina systemtankar.
Örebro står som värd. Intressant att tänka på är att upploppet är ganska kort och spår 1 är oerhört bra på kort distans.

Avd.1 Här blir Admiral AS befogad favorit och det kan vara så att han är överlägsen i loppet. Men.. över 60% och 3 galopper på 7 senaste starterna får mig att gardera här!
Emoji är en oerhört fin häst och är tidig om Admiral AS har en sämre dag . Även Bo.C ska med på kupongen till 1%.

Avd.2 klass 2 = måla på?
Springspåren med 6 Fighter Simoni och 7 Prosecco är ganska hårt spelade. Min första häst är 3 Majestic Up!
Jag kommer dock betala för ett par hästar till
8 Perfect score ås , 9 Goes all magic, 11 profinitif kommer definitivt med på mitt system. Alla 3 är nästan bortglömda av spelarna.

Avd.3 Gulddivisionen!
Favoritskapet ligger på 2 Mellby free och 3 Click bait
Får inte rätt känsla för nån av dom faktiskt . Vill lyfta fram 5 Wild love och 9 Antonio trot som motbud. Även Milliondollar rhyme är intressant till runt 15 %

Avd.4 Ungdomslopp och voltstart! Herregud va rörigt det kan bli.
Men.. om ingen annan info tillkommer innan start kommer jag spika nummer 11 Bon Bini!
Hästen är siktad till detta loppet, är en vinnarhäst OCH bästa kusken i loppet sitter upp. Jag litar fullt på Magnus Djuse till 17% här.

Avd.5 4 Darah Bibo och 11 Svecak Palema tror kollektivet på . Absolut! Bästa hästarna i loppet. Jag kommer även att vilja betala för 1 Restless Heart och 2 Tonique
Tror det var i slutet på 1870-talet som någon i Lindblom släkten släppte ledningen frivilligt senast, och jag tror just 2 Tonique med Carl-Eric Lindblom sitter i ledning! I sitt eget lopp dessutom.

Avd.6 2609 m och danska ekipaget Eros Zola blir klar favorit. En riktig vinstmaskin, men lite tuffare emot nu. Dessutom inte lätt att runda alla från spår 12.
Finns många roliga streck i loppet som är ganska öppet enligt mig. 9 Condior och 10 Moses har superform. 3 Mister Donald likaså

Avd.7 1609m som avslutar V75
Jag tror att 1 Master Sånna med Robert Bergh kommer försöka leda detta loppet från start till mål! Det kan vara en chansspik till 7%

Lycka till med spelet och köp gärna en andel av mig eller någon av mina kollegor. Du hittar min V75-andel för 88 kr om du klickar HÄR!

//A.JVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
MinAndel
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED