Speltips tillsammans med 

oktober 4, 2021

5 tippar V75 är fem olika experter som varje vecka får göra sitt V75-system baserat på 240 rader. Här kan du ta del av deras V75 tips inför varje omgång.

👉 Klicka här för fler V75-tips från våra egna tippare! 👈

Fem tippat V75 Åby 9/10

V75 på Åby betyder extra spår invändigt på upploppet. Faktiskt ingen i panelen från Åby. Calgary Games verkar vara den mest givna favoriten.

V75 Skellefteå 2/10

Dags för en ny panel som ska tippa V75. Från hemmabanan ser vi Jens Eriksson och Joakim Johansson. Bird Lane i V75-3 är spik för fyra av fem i panelen.

V75 Solvalla 25/9

Björn Röcklinger representerar hemmabanan Solvalla i veckan panel av 5 tippar. Samtliga inleder med 4 Admiral As som spik trots att den har en historia av galopper.

V75 Färjestad 18/9

V75 med Unionskampen på Färjestadstravet är en klassiker. I veckan panel hittar vi två norrmän samt representanter från hemmabanan. Deras rader varierar och det kanske tyder på en svår omgång.

V75 Bollnäs 11/9

En omgång där panelens system skiljer sig mycket åt. Väldigt spridda skurar från de fem. Hemmabanan Bollnäs representeras av Stefan Arvidsson.

V75 Jägersro 4/9

Fullt med Jägersroprofiler i veckans panel. De tippar V75 Jägersro och alla utom Christoffer Eriksson spikar Kapten Broddd i V75-2.

V75 Bergsåker 28/8

Fem i panelen tag sig an V75 Bergsåker. Den givna spiken är Månlykke A.M. i V75-3. Bergsåkersprofilen Börje Andersson är den i panelen som representerar hemmabanan.

V75 Gävle 21/8

Oskar Kylin Blom representerar hemmabanan Gävletravet i denna omgångs panel. 2 Islay Mist Sisu verkar vara den givna spiken om man ser till panelen.

5 tippar Åby 14/8

Dags för Åbys stora pris där stjärnorna gör upp om hela 1,5 miljoner i förstapris i V75-7. Mest tror panelen på Zion Font i V75-4. Från hemmabanan ser vi. I panelen André Eklundh, Per Henriksen och Kristofer ”Fölet” Jacobsson.

V75 Rättvik 7/8

Fem i panelen ger sin syn på V75 på lördag i Rättvik. Ingen från hemmabanan med i panelen och tipsen tyder på en stökig omgång. Tre av dem spikar Perpetuate i V75-5 men annars är det olika rader de presenterar.

V75 Hagmyren 31/7

V75 på Hagmyren på lördag och då är såklart Jan-Olov Persson med i panelen och tippar. Även Mathias Andersson representerar hemmabanan. Erv Zet är panelens mest betrodda.

Fem tippar V75 Axevalla 24/7

Trippeltravet på Axevalla i helgen och till lördagens V75 har vi fem i panelen som ska tippa V75. Från Axevalla ser vi Thomas Dalborg, Ulf Stenströmer samt mannen i den gula jackan, tipparen Per ”Otto” Ottosson. Nymke Brigadoon i V75-3 och hemmahästen Handsome Brad är de två populäraste spikarna hos panelen.

V75 Årjäng 17/7

V75 drar vidare till Årjäng där vi får se storloppet Årjängs Stora Sprinterlopp. Ulvsåsen i V75-4, blir den häst som flest i panelen tror på. Från hemmabana ser vi Jerry Nilsson och Kristian Lindberg.

V75 Halmstad 10/7

Fem personer i panelen ska tippa V75 Halmstad. Från hemmabanan finns Victor Rosleff med och representerar. Gäst är Matteus Lillieborg och de flesta spikar hemmahoppet Cyber Lane i V75-3.

V75 Färjestad 3/7

V75 drar till Karlstad och Färjestad. Fem tippar V75 består den här gången av bland annat Svante Båth och Färjestadtravets sportchef Ken Karlsson. Admiral As i V75-1 verkar vara mest populär bland panelen.

V75 Boden 19/6

Petri Salmela och David Zimmer är de två i panelen som representerar Bodentravet i veckans 5 tippar. Ingen framträdande spik vilket kanske är ett tecken på en klurig omgång!

V75 Östersund 12/6

V75 Mantorp 5/6

V75 Solvalla 29/5

Äntligen dags för elitloppshelgen. Lördagens V75-omgång på Solvalla ska tippas av fem i panelen. Från hemmabana ser vi Bjorn Röcklinger och Claes Sjöström. Whoś Who verkar vara den som flest tror på då tre i panelen spikar.

V75 Gävle 22/5

V75 på Gävle med sista kvalloppet till Elitloppet. Blir det Disco Volante som leder runt om? Det verkar några i panelen tro. Men annars verkar det svårt att hitta gemensamma spikar. Kanske bådar för hög utdelning? Oskar Kylin Blom och Mathias Gustafsson representerar hemmabanan.

V75 Umåker 15/5

V75 uppe i Umeå och Anna Näslund samt Håkan Persson representerar hemmabanan Umåker. Daniel Redéns Missle Hill är spik för 4 av 5 i panelen. Blir det en elitloppsbiljett kanske?

V75 Åby 8/5

Önas Prince är favoritspelarnas val och även tre av panelens tippare, när V75 drar till Åby. Kristofer ”Fölet” Jakobsson är gästtippare och representerar hemmabanan.

V75 Örebro 1/5

Ny omgång av V75 och fem i panelen gör sitt begränsade system. Very Kronos verkar vara den dom flesta i panelen tror mest på.

V75 Halmstad 24/7

Fem personer försöker få 7 rätt på V75 med begränsade insatser. Denna vecka är det Halmstadstravet som är värd för V75. I panelen hittar vi Håkan K Persson som representerar hemmabanan. Även kusklegenden Lennart Forsgren ger sin syn på omgången. Johan Untersteiners Cyber Lane är den populäraste spiken hos panelen.

V75 Bergsåker 17/4

V75 körs på Bergsåker och vi får se ett riktigt smaskigt lopp i gulddivisionen med Very Kronos och Whos Who. Lina Tallberg och Börje Holmlund representerar hemmabanan. Samtliga i panelen väljer att spika Deal Done Zet i V75-5.

V75 Jägersro 11/4

Ny V75-omgång för en ny panel att tippa. 4 av 5 från Jägersro borde kunna ge bra tips att förvalta. Dante Kolgjini spikar storebror Adrian i V75-4 med Ganyboy. Utöver det så sprider panelen sina spikar hejvilt.

V75 Romme 4/4

Till finalen av Spring Burst har vi fem nya tippare till V75. Joakim Elfving representerar hemmabanan tillsammans med sportchefen Kaj Närhinen. Månlykke A.M. verkar vara den troligaste vinnaren enligt panelen.

V75 27/3 Solvalla

V75 20/3 Mantorp

V75 13/3 Axevalla

Fem tippar V75 Åby 6/3

Fem tippar V75 är tillbaka och V75 drag till Åbytravet. Veijo Heiskanen representerar hemmabanan och Kristofer ”fölet” Jakobsson är gäst. Lucky Truc i V75-4 är flera av tipparnas spik, trots bakspår.

Fem tippar V75 Åby

V75 Mantorp 20/2

En rejäl jackpot vaknas på V75 som körs på Mantorp denna lördag. Roger, Elebring, Oskar Svanberg och Stefan P Pettersson representerar hemmabanan i denna panel av 4 aktiva och en gäst. All går kort i V75-2 och annars verkar Call Me Brodda intressant som spik för några.

V75 Mantorp

V75 Åby 13/2 – Fem tippar

Dags för en ny omgång av 5 tippar V75 och den här gången är det travbanan Åby som är värd. Per Henriksen representerar hemmabanan och han tillsammans med två andra i panelen så spikar de Lucky Truc i V75-2. Trassligt startspår men håller man hovarna på plats kan det bära av till ledningen. Gästexpert är travreporter Matteus Lillieborg.

V75 Eskilstuna 29/1

Då var det V75 Eskilstuna i helgen! Panelen gör sitt bästa på att hitta rätt vinnare i alla 7 lopp. Stefan Eriksson är enda representanten från hemmabanan och de verkar ovanligt oense om vem man ska spika.

5 tippar V75 Bollnäs 23/1

Denna helg går V75 på Bollnäs och i panelen ser vi några aktiva från hemmabanan. Tomas Petersson, Daniel Selin samt sportchef Stefan Samuelsson. Robert Dunder från Bergsåker spikar sig själv med Lupin Håleryd i V75-2. Annars verkar Disco Volante verkar annars vara mest populär bland tipparna denna V75 omgång.

V75 Jägersro 16/1

Då var det dags för en fin jackpotomgång på Jägersro. Fem personer i panelen ska göra sina begränsade rader. Gäst är travjournalisten Mattheus Liljeborg som har två riktigt intressant och vågade spikar. Lari I Nilsson representerar hemmabanan i dagens panel.

5 tippar V75 Bergsåker 27 juni

Dags för Norrlands trav igen då V75 beger sig upp till Sundsvall och Bergsåker travbana. Gäst tippare är Bergsåkerslegenden Börje Anderssons dotter Sara Svedin. Hon har synts i TV-rutan när det vankats trav på Bergsåker främst. Även Daniel Wäjersten representerar hemmabanan i panelen. Ingen spik som tre eller fler tror på, är intressant.

5 tippar V75 Bergsåker

Fem tippar V75 Kalmar 21 juni

Här kan du läsa hur dom fem utvalda tippar V75 på Kalmartravet. Alla spikar Double Exposure, som är spelade till ruggiga 80%. Fredrik Persson representerar Kalmartravet och har med sin 9 Monark Newman i V75-5. Johan Svensson är gäst och travjournalist.

V75 tips 5 tippar Boden 13 juni

Dags för V75 tips 5 tippar och vi beger oss upp till Boden i Norrbottens län. Travbanechefen David Zimmer är inbuden gästtippare. Han och Hanna Olofsson och Petri Salmela representerar hemmabanan. Bästa spiken verkar, enligt panelen, hittas i V75-1 i form av 10 Vadus Wise As.

Kom ihåg att första start är senare än vanligt, nämligen kl 19:30 då midsommarsolen kanske tittar fram.

V75 5 tippar

5 tippar V75 Östersund Nationaldagen

När fem ska ge sin syn på V75-omgången laddad med 100 miljoner jackpot så kallar man in lokalkändisen Oscar Berglund. Han har bland annat med Pleasure For Cash och tror på bra chans. Travexpert är Fredrik Widman.

Fem tippar V75 Solvalla – Elitloppshelgen

Fem tippar den underbara elitloppslördagen. Från Solvalla ser vi deras VD Jörgen Forsberg som är gästtippare denna omgång. Jerry Riordan får representera kategorin kända tränare. Fyra av fem spikar Don Fanucci Zet som sett strålande ut. Snart är årets travhelg här och vi är laddade med tips och andelsspel. Klicka här för att ta del av dem!

V75 Elitloppet

5 Tippar V75 Gävle 23 maj

En ny omgång av V75 och här är de fem som gör sitt system på 240 rader till V75 Gävle. Prins Daniels lopp är sista chansen att kvala in till Elitloppet 2020. Flera i panelen tror på Billie de Montfort.

V75 Mantorp

Dags för en ny omgång av fem tippar V75. Den här gången är det Mantorp som arrangerar V75. Oscar Svanberg håller hemma fanan högt och går för vinst. Gäst är tidigare vinnaren av VM i V75 Magnus Strömsten.

V75 Åby 9 maj

Det blev många aktiva från Åby denna omgång med fem tippar V75. Riktigt kul när tränare och kuskar ställer upp. Stefan Granlund, Oscar Florhed och André Eklundh är tre av de fem som tippar. Gästande profil är travjournalisten Göran Borgås. Vi får se topphästar i form av Billie de Montfort göra upp i gulddivisionen. En härlig travdag helt enkelt!

V75 tippas av 5

5 tippar Örebro 2 maj

Fem tippar V75 Örebro på lördag. Guldtanden Åke Lindblom representerar hemmabanan. Men bland annat Svante Båth och Matteus Lillieborg utmanar bland dom fem tippande.

5 tippar Åby 25 april

Dags för en ny omgång av fem tippar V75. Hemmaplan för den fd norrlandssonen Robert Bergh. Han tror stenhårt på sin egen Indra’s Secret som är favorit i stoloppet på Åby.


Fem tippar V75 Umåker

V75 i Norrland och i Umeå på lördag. Tränare och kusk Robert Dunder representerar hemmabanan i veckans fem tippar.

V75 Umåker

5 tippar V75 påskafton

Nu är fem tippar V75 än viktigare då jackpotmiljonerna ska fördelas. Häng med MinAndel.se

Fem tippar V75 Romme påskdagen

Dags för fem att tippa V75 Romme på påskdagen. Finalen av ATGs Spring Race vecka som utmynnar i en mulitjackpot som man sparat till under första delen av 2020. Hemmatränaren och kusken Jörgen Westholm är en av de fem i panelen. Han har med Easy Cash och Brenne Järven på V75 och är såklart förväntansfull i sina tips. Leon Hallén får agera gäst och travexpert.

V75 springrace

5 tippar V75 Jägersro 4 april

I veckan 5 tippar, så kan vi läsa vad Johan Untersteiner och fler tror om V75 på Jägersro. Sportchef Mats Ahqvist är gäst och gör även han ett försök att få 7 rätt på V75 på endast 240 rader.

V75 Jägersro

Fem tippar V75 Solvall 280328

I veckans V75-panel så ser vi bland annat Stefan Melander från Solvalla och tipparen Fredrik Widman. Läs deras tips till V75 Solvalla nedan.

5 tippar V75 Bergsåker 200321

V75 flyttades från Momarken till Bergsåker pga av restriktionerna i Norge kopplat till Coronaviruset. Flera Bergsåkersprofiler är med i veckans panel. Bland annat Markus Pihlström som till vår förvåning inte spikar sina egna hästar. Kändisen i panelen är den här veckan den ofta återkommande travprofilen Åsa Elmroth.

Bergsåker och fem tippar

Fem tippar V75 Halmstad 200314

I veckans 5 tippar V75 så är det hemmasonen Håkan K Persson som är en av de utvalda. Stjärnskottet Kevin Oscarsson och artisten Tina Leijonberg likaså. Läs deras rader här nedan.

V75 5 tippar

Fem tippar Mantorp 200215

Veckans tippare i fem tippar kommer från Solvalla, Axevalla och Romme. Den som representerar hemmabanan är Oskar Svanberg. Gästtippare och travexpert är Peter Andersson som tar sig an V75 Mantorp.

V75 Mantorp 5 tippar

Fem tippar Solvalla 200208

Håll i er! Jackpot på Solvalla och fem tippar ger dig deras syn på V75-omgången. Hemmatränaren Timo Nurmos tror på Elian Web.

V75 Solvalla

5 tippar V75 Åby 200201

Dags för V75 Åby där 5 ska tippa utgången på ett begränsat antal rader. Från hemmabanan kommer Admir Zukanovic som har med Gizmo de Veluwe i V75-1 som han garderar med Burning Man.

Fem tippar V75 Eskilstuna 200125

Framtidsnamnet Djuse är med i panelen 5 tippar. Som gästtippare denna vecka hittar vi artisten Erik Linder.

V75 Eskilstuna 5 tippar

Fem tippar V75 Kalmar 200118

För 5 tippar V75 Kalmar så blir det Maria Rosenberg Jim Oscarsson som representerar hemmabanan. Gäst denna vecka är den ståtlige och vältalige Eskil Hellberg som jobbat sig upp i ATGs hierarki. En spännande blandning av aktiva. Ta det bästa av deras tips och sikta på 7 rätt på V75 lördag!

V75 Kalmar 200118

Fem tippar V75 Bergsåker 200111

V75 körs denna gång på Bergsåker och fem personer tippar V75 utifrån ett begränsat antal rader. Hockeyspelare Emil Berglund är gästtippare denna gång. Daniel Wäjersten får representera tränarna från Bergsåker.

5 tippar V75 Bergsåker

5 tippar V75 Jägersro 200104

Fem tippar V75 Halmstad 191221

Dags för fem personer att tippa V75 och den här gången är wildcardet Matteus Lillieborg. Hemmahoppet består av Håkan K Persson.

5 tippar V75 Bergsåker 191214

V75 köra i helgen på Bergsåker och Fem Tippar tar sig an omgången nedan.

5 tippat Bergsåker

5 tippar V75 Åby 191207

V75 tips Åby

5 tippar V75 Gävle 191130

Lokala kuskar och tränare intervjuas i form av Ulf Eriksson och Fredrik Wallin. Även stortränaren Timo Nurmos gör sin röst hörd.

V75 Gävle tips
V75 Gävle

V75 Jägersro 191123

5 tippar V75 Jägersro

V75 Bjerke tippas 191116

5 tippar V75 från Oslo och Bjerke travbana. I panelen ser vi bland annat Even Elvenes, Adrian Solberg Akselesen och Erlend Rennesvik från Norge.

V75 Bjerke

Fem tippar V75 Eskilstuna 191109

Fem som tippar helgens V75:a! Den här veckan får vi se hur aktiva som Svante Båth, Kevin Oscarsson, Morgen Waage, Stefan Melander och Eskilstunatravets marknadschef Stefan Eriksson tippar helgen V75 som går på Eskilstuna.

V75 Eskilstuna
Bild: V75

Fem tippar V75 Solvalla 191102

Fem tippar V75 Solvalla innehåller glädjande två kvinnor i form av Åsa Elmroth och Catrina Nordqvist. Den sistnämnda spikar sin egentränade häst 4 From the Mine i V75-1. Modigt!

V75 tips solvalla
Fem tippar Solvalla

5 tippar V75 Jägersro 191026

Jägersro Travbana Anders Nilsson
Vem vinner denna V75-omgång?

Fem tippar V75 Romme 191019

Romme tippar V7

5 tippar V75 Åby lördag 12 oktober

Fem tippar V75 Åby och extra kul att se två kvinnliga kuskar i form av Mimmi Elfstrand hemmahörande på Axevalla, och Emilia Leo från Gävle. Sen är alltid Åbys högsta höns Jon Walter Pedersen en krydda på moset.

5 tippar åby

Fem tippar V75 Skellefteå 191005

Fem tippar V75 med Johan Lindberg

Fem tippar V75 Solvalla 190928

Kriterier helg för de 5 som ska tippa V75 på 240 rader. Travexperten Fredrik Widman gästar gänget och försöker utmana travfolket.

Fem tippar V75 Solvalla

5 tippar V75 Färjestad 190921

Fem tippar V75 Färjestad
V75 Färjestad

5 Tippar V75 Bollnäs 190914

V75 Bollnäs 5 tippar
V75 Bollnäs

5 tippar V75 Solänget 190907

Fem tippar V75 Jägersro 190831

Fem tippar V75 Jägersro 190831
Fem tippar V75 Jägersro

5 tippar V75 Jägersro nu på lördag. Fyra väldigt duktiga tränare och en vass tippare tar sig an V75 och lördagen för Derbyhelgen. Reijo Liljendahl, Timo Nurmos, Richard Svanstedt, Conrad Lugauer och Anders Nilsson är panelen denna vecka.

Fem tippar V75 Bergsåker lördag 190824

Stor multijackpot när fem tippar V75 på Bergsåker nu på lördag. Sundsvall Open Trot i fokus tillsammans med Robert Bergh som alltid är på tårna när det vankas V75 i sin hemmastad.

5 tippar V75 Bergsåker 190824

V75 Örebro 190817

V75 Örebro från 5 tippare
V75 Örebro

V75 i Örebro är kryddat med en rejäl jackpot. Ingen Örebrotränare är dock med bland de fem som tippar. Däremot så ser vi fram emot riktigt fina lopp och en rejäl slant för 7 rätt på V75.

5 tippar V75 Åby 190810

Fem tippar V75 Åby
Fem tippar V75 Åby

Hagmyren 190727

V75 Hagmyren 5 tippar

Årjäng 190713

Årjängs stora sprinterlopp
Fem tippar V75 Årjäng

Fem tippar V75 med Årjängs Stora Sprinterlopp. För fler travtips till V75, Dagens Dubbel och mer, klicka här!

Alla fem tippare tror på Milligan´s School men samtliga garderar också V75-7. De som intervjuas är lokala profilerna Magnus Jakobsson och Kristian Lindberg. Sen tippar även Stortränarna Timo Nurmos och Hans-Owe Sundberg. Som joker är Matteus Liljeborg med.

V75 Halmstad 190706

V75 Halmstad 190706
Fem tippar V75

Halmstad och V75 där travprofiler som Kenneth Haugstad och Marcus Lindgren tippar V75. Gästtippare är Eskil Hellbergs pappa Björn Hellberg från Sverigeresan bland annat.

Eskilstuna 190629

V75 Eskilstuna - 5 tippar
V75 Eskilstuna

Denna vecka får vi bekanta oss med stjärntränaren Svante Båth, hemma tränaren Marcus B Svedberg, Per Nordström, Sten O Jansson och alltid positiva intervjuaren Åsa Elmroth. De tar sig an V75 på Eskilstuna där vi får se E3-finalerna. Sten O Jansson från Visby har med spännande Belker vill visa upp sig från sin bästa sida garanterat.

Andra redan etablerade stjärnor vi får se är i långloppet E3000 – Mälarpriset är bland annat On Track Piraten och Reckless.

V75 Kalmar 190623

V75 Kalmar

En stor frisyr, Matteus Liljeborg, Kalmartränaren Anders Zachrisson och tre andra travprofiler ger sina tips för V75 på Kalmartravet som går på söndag.

Fyra experter Boden 190615

Fem tippar V75 Boden 190615

Fem tippar V75 Östersund 190608

V75 Östersund 190608

Fem tippar V75 Östersund och här har vi revanschchans för flera hästar som var med i Elitloppet. De försöker alla hämta hem Jämtlands Stora pris. Hästar som Double Exposure och Milligan´s School är heta vinnartips.

V75-tips Mantorp
V75 Mantorp 190601

Fem tippar Solvalla Elitloppslördagen 190518

fem tippar V75 Elitloppslördagen-19

V75 Gävle 190518

Prins Daniels lopp fem tippar Gävle
Fem tippar V75 Gävle Prins Daniel

Dags för fem tippar V75 igen och nu är det V75 Gävle som tippas. Det är också sista chansen att kvala in till Elitloppet 2019 och den här gången via Prins Daniels lopp. Sorbet från Daniel Redén kommer en av vinstkandidaterna tillsammans med fjolårets elitloppsvinnare Ringostarr Treb. Eller blåser Pastore Bob till spets och snuvar alla på konfekten?

Fem experter tar sig an V75 Åby 190511

5 tippar V75 Åby 190511
V75 Åby 190511

Fem tippar V75 Åby! Här får vi se läckerheter inom travet som final i kungakannan och drottningens pokal. Hästar som Campo Bahia, Day or Night in, Bahia Quesnot och talangen Whipped Eggs visar upp sina färdigheter på skrällbanan Åby. Där är det Open Stretch som ger hästarna bakom ledaren chans att vika in på innerspår på upploppet.

Gänget tippar V75 Örebro 190504

Fem tippar V75 Örebro

V75 Åby 190427

Fem tippar V75 190427 Åby Olympiatravet
V75 Åby 190427

V75 Romme 190420

Fem tippar Romme 190420
Fem tippar V75 april-19

Travtips från kuskar, tränare, kändisar och experter

Fem tippar har funnit ett bra tag nu och blivit populär bland travfolket där ute. Många har medverkat bland travmänniskorna och kändisarna. Allt från Micke Nybrink till Leif Loket Olsson har medverkat och gett sin syn på en V75 omgång. Stefan Melander, Örjan Kihlström, Daniel Redén, Frank Andersson och många fler har också tippat med olika typer av framgång.

Läsa fem tippar V75?

Av de fem som tippar V75 är oftast fyra aktiva och en gäst. De tippar samma V75-omgång individuellt.
Deras system ska bestå av exakt 240 rader. Systemet måste vara uppbyggt enligt 1x1x2x2x3x4x5 hästar. Fet stil betyder att hästen tillhör tipparens egna stall. Den med flest rätt vinner.

MinAndels tippare

MinAndel har sina egna travtippare som bjuder på sina bästa travtips varje dag på MinAndel.se. Där kan du ta del av V75 tips, V86 tips, Tvillingtips, GS75 tips, Dagens Dubbel tips och mycket mycket mer. De siktar alltid högt och går för storvinsten. Rygga dem eller köp in dig i deras andelsspel på V75, V86 eller stryktipset.

Häng med på andelståget som jagar nya miljonvinster!Välj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED