Välj spelform

Europatipset andelar från våra vinnande experter hittar du här

Här hittar du våra Europatipset andelar där du kan köpa in dig på en eller flera andelar. Vi gör jobbet och du kammar hem vinsterna. Mot 13 rätt!

Andelar till Europatipset

Nu kan du köpa in dig i våra experters andelsspel och få en del i deras Europatips. När dom vinner, så vinner även du. Ju fler andelar du har i andelsspelet ju större del av vinsten får du. 

Vi erbjuder andelar till Europatipset i alla olika prisklasser. Från den billiga men spelvärda andelen för 30 kr, till andelen för dig som är highroller, som kostar upp mot 600 kr. Oavsett pris på andel så lovar vi att du får ett genomarbetat system av en dedikerad fotbollsexpert som gör allt för att vinna stort. 

Spela på Europatipset själv

Om du vill spela på Europatipset själv istället för att köpa andelar så kan du klicka på Europatips bilden till höger, eller längst ner via mobilen. Då kommer du direkt till Svenska Spel och deras sida för Europatipset.

Om det är så att du inte vet hur Europatipset fungerar så är det precis som stryktipset där du ska hitta rätt i 13 matcher. Varje match kan spelas som 1, X eller 2 vilket representerar vinst för hemmalaget, oavgjort eller vinst för bortalaget. Du kan vinna pengar från 10 rätt och uppåt, beroende på hur många andra som vunnit.  

Våra Europatipset andelar generar vinster

Vi har redan genererat ett antal större vinster på Europatipset, där varje andel gav femsiffriga vinster. Varje onsdag och söndag så är våra tippare extremt fokuserade på att leverera andelar till Europatipset för våra kunder.  För att läsa mer om våra experter så kan du klicka här – EXPERTER

Europatips vloggen – Snicka Snack med Tim Lidell

Vår expert Tim Lidell bjuder varje helg in sin kusin och en gäst för att gå igenom söndagens Europatips. Där snackar de högt och lågt för att tillsammans komma fram till ett system där de erbjuder 10 unika andelar. Lyssna på Tims senaste avsnitt och läs mer om han här: Tim Lidell

Nu kör vi!

Europatipset andelar

 

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED