Välj spelform

GS75 andelar för stora vinster

GS75 andelar av högsta klass! Här köper du andelar i våra tippares GS75-system och lutar dig tillbaka i soffan. Mot 7 rätt och nya stora vinster

Köpa GS75 andelar eller spela själv är frågan

Ska du köpa GS75 andel eller är det kanske bättre att lägga pengarna på ett eget system? För ett fåtal kan det vara bättre att spela själv. Men trav är svårt och med större system så ökar chansen till vinst. Så har du inte flera tusen att spela för varje helg så tjänar du på att köpa andelar av våra tippare. 

Om du vill veta mer om våra tippare så kan du kolla här. VÅRA TIPPARE

Hur köper jag GS75 andelar av MinAndels tippare?

Här ovan ser du våra andelar att välja mellan. Det finns nått för alla plånböcker och vill du ha större andel i systemen köper du fler andelar helt enkelt. Men hur köper du andelar då?

1. Klicka på vald andel ovan.

2. Du slussas vidare till ATG där du loggar in eller skapar ett konto om du inte har ett.

3. Du kommer till vår sida för andelar atg.se/torsvikstobak och den andel du valt. Om inte, så leta fram rätt andel och klicka på den.

4. Köp en eller flera andelar och luta dig tillbaka i soffan

5. Den eventuella vinsten hamnar direkt in på ditt ATG konto. ATG sköter all hantering av insatser och utbetalningar. 

Största vinsten på GS75

Om ett system är ensam med 7 rätt så utgår en vinstbonus på 10 miljoner vilket också är den största vinsten som vunnits på GS75. Våra tippare har också vunnit miljoner på GS75 och drömmen är att stå helt ensam med andelskupongen i handen. 
 

Hur fungerar GrandSlam75?

GrandSlam75 eller GS75 som det förkortas, fungerar på samma sätt som V75 där enda skillnaden är att en rad kostar 1 kr istället för 50 öre som på V75. Du ska hitta vinnaren i 7 lopp och du kan få betalt från 5 rätt. GrandSlam kan du även välja att spela endast för 7 rätt. Det betyder att du får inga vinster på 6 eller 5 rätt. Men om du får 7 rätt så får du 2,5 ggr vinsten för 7 rätt. 

 

GS75 andelar

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED