Välj spelform

High Five andelar köper du här

High Five andelar från våra Frankrike experter! Få fem i rad i ett franskt travlopp tillsammans med våra tippare. Köp andel, luta dig tillbaka och vinn stort

Köpa High Five andelar eller spela själv?

Ska du köpa våra High Five andelar eller spela själv. Det beror på hur duktig du är som tippare och hur stor bankrulle du har för spel. Om du vill prova på att spela själv så klicka på bilden till höger så kommer du till Svenska Spels sida för High Five. 

High Five andelar med MinAndel på Svenska Spel

High Five kan du spela på Svenska Spel från och med år 2020. Här kan du köpa andelar av våra tippare som specialiserar sig på trav och i synnerhet franskt trav. Tillsammans med oss på MinAndel kan du vara säker på att du får andelar i system som är noggrant komponerade utifrån djuplodade analyser från våra experter. Vill du veta mer om dom så hittar du t.ex. Joakim Sjöholm här. JOAKIM SJÖHOLM

Hur fungerar High Five?

Det är ett franskt travlopp som ska dissekeras. Det gäller att hitta dom fem första i loppet i rätt inbördes ordning. Alltså rätt häst på placering 1 till och med 5. Men du kan även vinna om du prickar de tre första hästarna utan inbördes ordning, och bättre. Du kan välja flera hästar på en position och du kan ha samma häst på flera positioner. Men då kostar det också mer. såklart. För varje rad som du spelar får du betala 5, 10 eller 20 kr.

High Five andelar

Svenska spel börjar med spel på franskt trav

 Under hösten 2020 så introducerade Svenska Spel franskt trav i sin produktkatalog. Det är ett samarbete med det franska spelbolaget PMU som samarbete med över 100 olika partners runt om i världen. Alla spelar om en gemensam prispool och spelformen som på Svenska Spel heter High Five heter i Frankrike Quinté. 

Högsta vinsten nånsin på Qunité kom 2011 då en spelare vann över hisnande 10 miljer Euro. Under 2019 så var största vinsten 808 174,37 Euro. Spelformen har funnits hos PMU från redan 1989 och varit en succé hos fransmännen. 

Nu får även vi Svenskar chansen att spela om om franska miljonerna. 

Om du vill läsa mer om PMU så hittar du det här!

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED