Välj spelform

PowerPlay andelar från våra hockeyexperter

PowerPlay andelar av högsta klass hittar du här under. Våra tippare lever för hockeyns stora ligor som SHL, NHL och KHL

PowerPlay andelar på Svenska Spel

Du kan nu köpa in dig i andelsspel i PowerPlay via MinAndel.se som samarbetar med Svenska Spel ombudet Torsviks Tobak. Där gör våra hockeyexperter dagligen system på PowerPlay och där du kan köpa andelar. 

Vill du hellre spela själv och klura ut 8 matchar med 1X2-tippning så kan du klicka på PowerPlay bilden till högre, eller längst ner via mobilen. 

MinAndels tippare älskar hockey

Våra PowerPlay tippare är utvalda för att de är duktiga tippare, älskar hockey och drivs av att vinna stort tillsammans med andra. De kommer från hela vårt avlånga hockey älskande land. Ibland gästspelar aktiva hockeyspelare som har stenkoll på ligorna. Kolla in mer om våra tippare här: MINANDELS TIPPARE

Så här köper du PowerPlay andelar hos oss

Ovan hittar du våra olika andelar till PowerPlay på Svenska Spel Välj den som du vill köpa och klicka på den. Då slussas du vidare till Torsviks Tobaks ombudssida på Svenska Spel. Där klicka du på andelen du valt att haka på och betalar. Du hittar ditt kvitto och andelsspel när det lämnats in under Mina Spel på SvS. Sen är det bara luta dig tillbaka och njuta. 

Så här fungerar PowerPlay

Målet är att tippa rätt på åtta hockeymatcher genom 1X2. Det kan också förekomma head-to-head matcher där två spelare representerar en match på kupongen. Då ska man tippa vem som gör mest mål. Om du inte är säker på hur hockeymatchen kommer sluta kan du välja att gardera matchen med en halv eller helgardering. Men ju fler garderingar, desto mer kostar systemet att lämna in. 
 
Vi garanterar att du får en extra krydda till alla spännande hockeymatcher under kommande säsonger. Nu kör vi mot nya stora vinster!i

 

Powerplay andelar

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED