Välj spelform

Stryktipset andelar av Sverige hungrigaste experter - Vi älskar att vinna tillsammans

Stryktipset andelar för dig som vill vinna stort hittar du här! Våra fotbollsexperter gör andelsspel av högsta klass. Köp Sverige bästa andelar!

Stryktipset andelar hos MinAndel garanterar klass

Stryktipset andelar ska du köpa om du vill vara med på ett stort genomarbetat system. Du har en kupong i handen precis som en storspelare, men till ett mycket mindre pris. Att du sen får dela vinsten tillsammans med andra är pricken över i:et.

Hos MinAndel så görs våra andelar av våra spelexperter inom fotboll. De grundar sina system på grundliga analyser och med ett fokus att vinna stora vinster kontinuerligt. Läs mer om våra experter här: EXPERTER

Om du vill läsa våra experters tips till Stryktipset så hittar du dem på vår sida för speltips. Klicka här för att komma dit: SPELTIPS

Köpa andel eller spela själv på stryktipset?

Om det är så att du har nog med pengar avsatt för spel, för att kunna göra lika stora system som våra andelsspel, samt är riktigt duktig på att tippa på fotboll. Då ska du prova spela själv och behålla hela vinsten själv. Vill du prova spela själv så kan du klicka på stryktips flaggan till höger, eller längst ner via mobilen, så kommer du direkt till Svenska Spels sida för stryktipset. 
 
Annars är andelsspel ett fantastiskt sätt att på stryktipset och till en mindre peng kunna vara med på ett stort system och känna känslan av 13 rätt och en storvinst. 

Så här fungerar stryktipset

Du ska tippa 13 matcher från oftast engelska Premier League genom att välja mellan 1,X eller 2. 1 är hemmavinst, X är oavgjort och 2 är bortavinst. Du kan också välja att gardera matcher och välja två, halvgardera, eller samtliga tre alternativ, helgardera. Då kommer systemet också kosta mer att lämna in på Svenska Spel. 

stryktipset andelar

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED