Välj spelform

Här hittar du våra vinnande V75-andelar

Köp våra V75-andelar och luta dig tillbaka i soffan för att låta våra experter göra jobbet. Vi älskar trav, fotboll och hockey, men framför attl att vinna stort

Bästa V75-andelar 

Våra bästa V75-andelar har dragit in flera miljoner till våra kunder genom åren. Men vad gör en V75-andel till en riktigt bra andel? Det är såklart att den vinner mer än vad den kostar. Gärna mycket mer. 
 
Hos ATG så rankas andelarna in efter noll till tre stjärnor beroende på faktorer som vinst i förhållande till insats, vinst senaste omgången, om vinsterna är nya eller längre tillbaka historiskt. Utifrån det så rankas våra V75-andelar med antingen noll, en, två eller tre stjärnor. Bäst är tre stjärnor som betyder att V75-andelen är bland det 10% bästa andelsspelen hos alla Sverige ombud. Som t.ex. nedan. 
 
V75-andelar

Köpa V75-andelar eller spela själv

Om man ska köpa V75-andelar eller spela själv är en smaksak, bankrulle och beroende på tid. Känner du att du har tid att analysera sju lopp, har nog stor bankrulle för att lämna in systemet som du vill ha det och vill ha hela vinsten för dig själv. Ja då ska du spela själv på V75. 

Men för oss flesta är så inte fallet och då är det en enkelt och smidigt sätt att köpa andelar och på sätt kunna vara med på genomarbetade system, till en begränsad kostnad och ändå ha chansen att vinna stort. 

Vad kostar andelarna?

Vi erbjudan andelar för alla plånböcker så att du kan välja hur stor insats du vill satsa. Spela aldrig för mer än vad du kan förlora och fortfarande må bra. 

Våra andelar börjar på 9 kr styck, där andelen David mot Goliat sluggar sig fram mot 7 rätt och tar sig an alla stora system på ATG. Den andelen har gått riktigt bra i förhållande till insats och satsar alltid på att fälla jättefavoriterna. 

Den dyraste V75-andelen vi har haft har kostat 3000 kr och spelades på finalen av Winter Burst, som då innehöll en riktigt stor multi jackpot. 

Sen har vi allt där emellan och våra flesta andelar ligger mellan 75 kr – 300 kr styck. 

Hur köper man andelar till V75?

Du börjar med att gå in på MinAndel och väljer där V75 för att se alla våra andelar. Du väljer också då vilken prisnivå andelen ska ligga på. Där ser du då alla våra andelsspel. Vem som är travtipparen, hur många andelar andelsspelet består av, namnet på andelen och såklart priset. 

När du klickar på den andelen du vill ha så länkas du vidare till ATG, där du efter att du loggat in kan köpa din utvalda andel. Om du inte skulle ha pengar på ditt ATG-konto så kan du lätt fylla på och sedan köpa din andel. Sen är det dags att luta sig tillbaka i soffan och låta proffsen göra jobbet. Den enda du behöver göra är att skrika in dina vinnare och sen hämta ut vinsten. Enkelt va?

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED