Välj spelform

V86 andelar från våra travexperter hittar du här

Här hittar du V86 andelar att köpa. Lita på våra tippare och kamma hem vinsten tillsammans. Vi garanterar spänning och andelar av högsta klass

V86 andelar är din väg till stora vinster

När du köper V86 andelar så köper du in dig i ett större travsystem som komponeras av erfarna travexperter. Det gör att systemet du har i handen under omgången är väldigt mycket större än vad du skulle kunna göra själv med andelssumman. 

När vinsten går in så delar du vinsten med de andra köparna och den känslan är enligt tipparna fantastisk. Så hitta din V86-andel och kör! Spännande onsdagskvällar garanteras. 

Så här köper du in dig i andelsspel till V86

Välj andel ovan utifrån din budget och om du har någon favorittippare. Alla våra experter är duktiga på trav. Så alla val garanterar du genomarbetade system i handen. 

När du klicka på den andel du vill köpa slussas du vidare till ATG där du får logga in eller skapa ett konto. Då hamnar du på Torsviks Tobaks ombudsida, som vi samarbetar med. Där ser du också andelen du vill köpa och har du pengar på ATG-kontot är det bara klicka på köp och luta dig tillbaka i soffan. Vi gör jobbet, men du tar del av vinsten. 

Våra travexperter

Våra experter inom trav finns i hela vårt avlånga travälskande land. Men gemensamt har det sin kärlek till travet och att de är riktigt duktiga tippare. De drivs också av känslan att få leverera en storvinst till sina trogna andelsköpare. Om du vill läsa mer om våra tippare gör du det här: EXPERTER

Om du vill ta del av deras V86-tips så klickar du här: V86-tips De bjuder också på tips till Dagens Dubbel varje dag. Här hittar du alla våra SPELTIPS

V86 andelar

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
MinAndel
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED