Speltips tillsammans med 

Nej men ooooj, vilken stryktipsrunda vi har framför oss! Utdelningen senaste tiden har varit undermålig då överstreckade favoriter har vunnit gång på gång. Men nu ser det äntligen ut att bli ändring på det, satan så fin kupong vi har. Utdelningen har potential att bli HÖG, och det är här vi ska vara med och hugga. Har en känsla att skrällarna kommer dugga tätt på lördag… Jag har hittat tjusiga drag som jag gillar. Häng med på tipsen så åker vi!

SPIKEN

Match nr 1. Brighton – Leeds. 2

Redan i match nummer ett bjuds vi på en riktigt smällkaramell. Charmiga Brighton mot charmiga Leeds. Potter mot Bielsa. Ja här har vi två lag som Premier League verkligen har anammat. Brighton är trots otaliga matcher med spelmässig dominans helt klart inblandade i bottenstriden. Visserligen sju poäng ner till strecket men man behöver alla poäng man kan få för att säkra kontraktet så tidigt som möjligt då både Fulham och WBA jagar. Då håller det inte att fortsätta missa de lägen man har, det är faktiskt bland det sjukare jag sett. Varje match missar man ett sjuuuukligt bra läge. Man är för dåliga helt enkelt, tabellen ljuger ju liksom inte trots att man spelar fin fotboll vecka ut och vecka in. Leeds å andra sidan de missar också sjukt många lägen, MEN de skapar oftast tillräckligt många per match för att bollen faktiskt ska leta sig in ibland. Bielsa vet vad han gör och sitter tryggt i tabellen där man faktiskt hör och häpna har chans på europaspel. Här kommer man gasa på som vanligt och när jag tar fram min spåkula ser jag ett Leeds som åker hem till Elland road efter matchen med tre nya friska pinnar. Här vinner man, punkt slut. En riktigt spjuveraktig spik till 34% som inleder vägen till miljonerna. Den modige spikar 2an, annars bör X2 vara bank. I helgen är vi modiga, jobba LEEDS! 2a

Övriga tänkbara spikar: Millwall, Everton

SKRÄLLEN

Match nr 13. Hammarby – Häcken. X2

En svensk match har letat sig in på kupongen här, det gillar i alla fall jag själv skarpt! Bajen tar emot ett krisande Häcken på Tele 2 och är idag fredag, tydliga favoriter. Redan nu spelade till 52%. Hammarby är ett starkt lag definitivt, men har egentligen inte imponerat helt än enligt mig. 1 vinst och 2 förluster. Visst, förlusterna har kommit mot tufft motstånd i AIK och Malmö. Vinsten kammades hem mot ett Mjällby som inlett serien bedrövligt, men som i matchen mot Hammarby faktiskt stod upp bra och kunde absolut gjort både ett och två mål. Häcken har som bekant börjat serien med tre raka torsk. Halmstad, Malmö och Sirius har alla lyckats besegra laget från Hisingen. Har faktiskt sett samtliga. Mot Halmstad var man enligt mig helt överlägsna men fick inte in bollen bara. Mot Malmö stod man upp bra, men räckte inte hela vägen. Och mot Sirius bjöd man på alldeles för mycket bakåt stundtals vilket Sirius förvaltade väl. MEN som man brände chanser, frilägen och ramträffar, you name it! Det jag vill få fram är att Häcken inte varit spelmässigt så risiga som det ser ut. Här åker man upp till huvudstaden redan med lite kniven mot strupen. Jag tror verkligen inte man förlorar. Hammarby som dessutom haft svårt mot ”bra” lag som Malmö och AIK, jag vill hävda att Häcken har bättre trupp än i alla fall AIK. Man förlorar inte detta Häcken, punkt. X2

Övriga skrällar: Fulham, Coventry, Preston

Då var vi halvvägs in i denna stryktipshelg. Analysen är gjord och nu återstår bara systemkomponerandet här framåt lördag. Jag kan lova att jobbet kommer göras, analyser av oddsdropp och laguppställningar är ett måste. Det är bannemig dags att pricka den där åtråvärda 13 lappen nu. Gillar ni vad ni hör och har en slant över så får ni mer än gärna köpa en andel av mig. Annars är ni givetvis bara välkomna att ta del av mina tips och knåpa ihop era egna system. Vi kör ett Dewans dirty tolv och länk till den finns här nedan. Kom ihåg att spel i första hand är en rolig grej vi kör tillsammans, finns aldrig några garantier för att vinna pengar. Men med gediget jobb och smartness kan man i alla fall öka chanserna avsevärt. Må väl och ta hand om er så jobbar vi in 13 rätt tillsammans! Lycka till där ute!

(PS: Har öppnat upp ett nytt andelsspel för Europatipset, det är där jag jobbat in mina största vinster. Fin jackpott på söndag, så kika gärna in den med. ”Dewans dirty ten”, länkar även till den här under.)

Stryket:

spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22506-dewans-dirty-tolv/spel/596272/1467788

Europan:

spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22506-dewans-dirty-ten—europa/spel/976809/1467785

//DanielVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED