Dagens Dubbel 10/1

2019-01-10 17:45

DD-1: 1 Ridhehead Mikko har toppform, bra spetschans och är kraftigt kuskförstärkt. Även om det finns några startsnabba utvändigt så tror jag de får svårt att ta en längd och efter spetsstriden så får nog Mika bestämma hem loppet. Spets och slut!

DD-2: 10 Rafiki Fri går ner i klass och jag räknar med att han bara är bäst här. Förhoppningsvis blir det lite körning mellan 5,6 i inledningen och får han ett vettigt lopp så spurtar han nog ner alla till slut.

Rak DD: 1-10

Jimmie Ingo

Jag har spelat ishockey hela livet och travintresset växte fram för ett par år sedan genom travintresserade medspelare. Nu är travet en stor del av livet och det går inte en dag utan att jag ser på trav. Bor i Norge och känner bra till de norska hästarna, vilket gör det extra intressant när V75 går i Norge.

Sedan några år tillbaka har jag och min bror drivit ett privat V75 lag på ATG-Tillsammans där våra andelar spelat in ett par sexsiffriga vinster de senaste åren.

V75 spelar man mot andra spelare! Jag har därför alltid lagt extra vikt på egna idéer och att våga gå min egen väg och struntar i vart ”alla” andra spikar eller garderar. Jag lägger ner många timmar i veckan på att analysera loppen och hur de kommer bli körda. Direkt när startlistorna släpps på söndagarna så sätts arbetet med systemet igång. Jag börjar med att jobba med det lopp som jag tycker ser svårast ut på förhand. Sedan går jag igenom ett lopp om dagen fram till lördagen.

Jag vinner hellre 100 000 kr en gång, än att vinna 10 000 kr nio gånger! Jag kommer alltid att lägga system med potential för hög utdelning och målet är att vi någon gång ska vara ensamma med alla rätt. No Ingo No Bingo !

Mer från Jimmie Ingo