Speltips tillsammans med 

december 10, 2019

Dagens Dubbel går idag på Solvalla och den har aldrig sett så klurig ut som idag och det skulle förvåna mig om inte oddset blir fint idag.

DD 1) Väljer här två hästar som jag tror har god chans och som är väldigt spenvänliga. Det är nummer 8 Frequensy am som fick en invändig resa senast. Hoppas på en bättre position idag och då är den med där framme. Den andra hästen jag väljer att ta med på kupongen är nummer 10 Crazymonsterheart. Läget är lite klurigt idag men en otroligt kapabel häst.

DD 2) Här väljer jag att spika Korvenoja och nummer 2 Love No Pain. Det är ett treårigt lopp för ston men felfri så ska den vara otroligt vass.

Oddset i skrivande stund är 22-30 gånger pengarna. Jag satsar iaf en liten slant på denna kombination. Lycka till ifall ni ryggar.

I morgon har vi en V86 omgång framför oss. Jag var så otroligt nära full pott inför sista loppet men en av mina tre hästar där fick bli besegrad 50 meter från mållinjen. Det blev iaf knappa 1600kr per andel men kunde blivit så mycket mer.

Vill ni haka på nån av mina andelar så ställer jag upp med:

?Kanonens miljon 249kr 10st (prövar spiklöst denna vecka igen då det visat sig gå bra de senaste veckorna)

? Kanonens sista info 99kr 10st

Du köper din andel här:

https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490?omgang=191211Välj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED