Dagens Dubbel 200318 – Jägersro och Solvalla

2020-03-18 18:34

Kan egentligen ta samma inledning denna vecka som förra, alltså att det är Corona för hela slanten. Har själv jobbat hemifrån sedan i fredag, för att jag har lite snoriga bihålor som jag normalt varit på jobbet för. Tyvärr ser det ut som att även de två små börjar visa samma symptom så de får också vara hemma i morgon… så frågan är om det blir Vab eller Jobb. 🙂 Men vi tar oss över till mitt tips för Dagens Dubbel 200318 innan jag laddar för V86 i kväll.

Glöm inte bort att köpa andelar, ni hittar länkar längst ner i detta inlägg eller i min spellistan under hela inlägget.

Glöm nu inte bort att hålla tummarna för att vi kan fortsätta se på Trav framöver, för det är ju nästan den enda sport som är kvar att titta på för tillfället.

Gällande DD1

Kvällen spelare på V86 verkar vända sin blickor mot 3 – Global Wireless och 4 – Zaira del Ronco, som är helt klart bra hästar men är inte toppen i min rank.

Istället är det 2 – Anna S.H. som jag vill lyfta upp som spikförslag. Hästen har bra fart i kroppen, och varit ut i tuffare lopp än övriga med fina placeringar vilket kan gynna. Med rätt start kan den hamna andra utvändigt vilket sedan kan utnyttjas i en snabb spurt över upploppet.

Ska vi sedan prata garderingar så är det ju såklart 3:an och 4:an, men jag vill inte att ni ska missa 1 – Miss Pastis, som har fina placeringar på distansen å kan göra stor smyga med över slutvarvet bara den kommer ut (kommer tyvärr bli instängd i starten).

Gällande DD2

Kort distans som bör göra att framhästarna har fördel, men vill ändå lyfta upp 10 – Bon Ego och 12 – Global Vintage som riktigt bra hästar. Självklart har vi ju 2 – Vichy Grif där fram som är favorit på V86, och kommer säkert bli första sträcket för många på DD:n också.

Den häst jag lyfter farm som spikförslag av dessa hästar får faktiskt bli 12:an. Detta för att den har efter lite vintervila och ett lopp i kroppen en mycket fint läge här. Den hade sin bästa tid på distansen i närtid på detta förstaloppet och kan verkligen bli en het kandidat att smyga närmast publikplats på upploppet.

Garderingshästarna blir 10:an och 2:an, och lägg då även med 8 – Digital Class som högoddsare som kan smyga med bra. Hittar denna häst bara bra i starten och inte blir hängde i 3:e spår kan det sluta bra. Kanske första vinsten på distansen?

Rak DD

DD1: 2

DD2: 12

Kryddad DD

DD1: 2

DD2: 12, 2, 10, 8, 5

Glöm nu inte att köpa andelar till mitt tips för kvällen på #MinAndel på ATG-Tillsammans. Där du hittar mina system vid namn ”Vilda Västern” och ”David Mot Goliat”. Så har du pengar över för en svart kaffe på stan kan du köpa min Västern system och för småslantar kvar i botten på plånboken får du ett system där de små går för de stora pengarna.

Andelsspel

Spel

Lag

Spelform

Andelar

Pris

David mot Goliat Torsviks Tobak V86 50 9 Visa andel
 • Smeknamn Öhman
 • Högsta vinst 35 622,00 SEK
 • FavorithästJärvsöfaks
 • FavoritkuskBjörn Goop
 • FavoritbanaGävletravet

Fredrik Öhman

Jag är en Tornedaling som tagit språnget rejält söderöver för att båda bilda familj men även sysselsättning. Men hemlängtan kommer alltid finnas, så någon gång kommer jag återgå till att säga att Boden är min hemmabana.
Resan för travintresset började redan i yngre ålder, då vi tillbringade många dagar och helger på Bodentravet hela familjen. Allt för att far prompt skulle ta ut egen licens, en fix ide blev till 5 hästar samtidigt i träning. Tyvärr inga större framgångar totalt, men mycket intressanta år som satt sina spår i fallenheten för travet.

Jag är en person som gillar matematik och statistik, så mitt spel lutar sig alltid mot detta. Grunden ligger i vad all data säger, sedan kryddar jag ibland med att lyssna på alla våra experter i detta avlånga land. Spikarna i mina spel kan vara allt från favoriten som alla andra tycker om, till den mest otroliga som bara spelas till några få procent. Så vill du ha ett spel som är annorlunda å ger dig spänning, så tveka inte att hoppa med genom att köpa en eller flera andelar.

Läs mer
David vs Goliat Torsviks Tobak V75 50 9 Visa andel
 • Smeknamn Öhman
 • Högsta vinst 35 622,00 SEK
 • FavorithästJärvsöfaks
 • FavoritkuskBjörn Goop
 • FavoritbanaGävletravet

Fredrik Öhman

Jag är en Tornedaling som tagit språnget rejält söderöver för att båda bilda familj men även sysselsättning. Men hemlängtan kommer alltid finnas, så någon gång kommer jag återgå till att säga att Boden är min hemmabana.
Resan för travintresset började redan i yngre ålder, då vi tillbringade många dagar och helger på Bodentravet hela familjen. Allt för att far prompt skulle ta ut egen licens, en fix ide blev till 5 hästar samtidigt i träning. Tyvärr inga större framgångar totalt, men mycket intressanta år som satt sina spår i fallenheten för travet.

Jag är en person som gillar matematik och statistik, så mitt spel lutar sig alltid mot detta. Grunden ligger i vad all data säger, sedan kryddar jag ibland med att lyssna på alla våra experter i detta avlånga land. Spikarna i mina spel kan vara allt från favoriten som alla andra tycker om, till den mest otroliga som bara spelas till några få procent. Så vill du ha ett spel som är annorlunda å ger dig spänning, så tveka inte att hoppa med genom att köpa en eller flera andelar.

Läs mer
Vilda Västern Torsvik Tobak V86 15 50 Visa andel
 • Smeknamn Öhman
 • Högsta vinst 35 622,00 SEK
 • FavorithästJärvsöfaks
 • FavoritkuskBjörn Goop
 • FavoritbanaGävletravet

Fredrik Öhman

Jag är en Tornedaling som tagit språnget rejält söderöver för att båda bilda familj men även sysselsättning. Men hemlängtan kommer alltid finnas, så någon gång kommer jag återgå till att säga att Boden är min hemmabana.
Resan för travintresset började redan i yngre ålder, då vi tillbringade många dagar och helger på Bodentravet hela familjen. Allt för att far prompt skulle ta ut egen licens, en fix ide blev till 5 hästar samtidigt i träning. Tyvärr inga större framgångar totalt, men mycket intressanta år som satt sina spår i fallenheten för travet.

Jag är en person som gillar matematik och statistik, så mitt spel lutar sig alltid mot detta. Grunden ligger i vad all data säger, sedan kryddar jag ibland med att lyssna på alla våra experter i detta avlånga land. Spikarna i mina spel kan vara allt från favoriten som alla andra tycker om, till den mest otroliga som bara spelas till några få procent. Så vill du ha ett spel som är annorlunda å ger dig spänning, så tveka inte att hoppa med genom att köpa en eller flera andelar.

Läs mer
Vilda Västern GS75 Torsviks Tobak GS75 25 20 Visa andel
 • Smeknamn Öhman
 • Högsta vinst 35 622,00 SEK
 • FavorithästJärvsöfaks
 • FavoritkuskBjörn Goop
 • FavoritbanaGävletravet

Fredrik Öhman

Jag är en Tornedaling som tagit språnget rejält söderöver för att båda bilda familj men även sysselsättning. Men hemlängtan kommer alltid finnas, så någon gång kommer jag återgå till att säga att Boden är min hemmabana.
Resan för travintresset började redan i yngre ålder, då vi tillbringade många dagar och helger på Bodentravet hela familjen. Allt för att far prompt skulle ta ut egen licens, en fix ide blev till 5 hästar samtidigt i träning. Tyvärr inga större framgångar totalt, men mycket intressanta år som satt sina spår i fallenheten för travet.

Jag är en person som gillar matematik och statistik, så mitt spel lutar sig alltid mot detta. Grunden ligger i vad all data säger, sedan kryddar jag ibland med att lyssna på alla våra experter i detta avlånga land. Spikarna i mina spel kan vara allt från favoriten som alla andra tycker om, till den mest otroliga som bara spelas till några få procent. Så vill du ha ett spel som är annorlunda å ger dig spänning, så tveka inte att hoppa med genom att köpa en eller flera andelar.

Läs mer
Fredrik Öhman

Jag är en Tornedaling som tagit språnget rejält söderöver för att båda bilda familj men även sysselsättning. Men hemlängtan kommer alltid finnas, så någon gång kommer jag återgå till att säga att Boden är min hemmabana.
Resan för travintresset började redan i yngre ålder, då vi tillbringade många dagar och helger på Bodentravet hela familjen. Allt för att far prompt skulle ta ut egen licens, en fix ide blev till 5 hästar samtidigt i träning. Tyvärr inga större framgångar totalt, men mycket intressanta år som satt sina spår i fallenheten för travet.

Jag är en person som gillar matematik och statistik, så mitt spel lutar sig alltid mot detta. Grunden ligger i vad all data säger, sedan kryddar jag ibland med att lyssna på alla våra experter i detta avlånga land. Spikarna i mina spel kan vara allt från favoriten som alla andra tycker om, till den mest otroliga som bara spelas till några få procent. Så vill du ha ett spel som är annorlunda å ger dig spänning, så tveka inte att hoppa med genom att köpa en eller flera andelar.

Mer från Fredrik Öhman