Speltips tillsammans med 

februari 23, 2021

Det snöar och snöar och åter snöar… det börjar faktiskt bli ganska nog med snö nu. Ska bli lite skönt med lite blida som de lovat mot helgen, så kanske detta pudersnötäcke som börjar bli högt packar ihop lite. Så att vi får fint skoterföre till sportlovet som är i antågande.

Nu över till mitt Dagens Dubbel Tips för kvällen, där tävlingarna går av stapeln på Eskilstuna. Nu håller vi bara tummarna att banan håller så vi slipper se fiaskot som blev i söndags på Örebrotravet.

Avdelning 1

Här går jag direkt på och säger spikförslag i 10 – Zinco Jet. Visst den har ingen direkt vacker rad i slutet, men det kan vi helt skylla på tuffar lopp jämfört med dagens motstånd. Trivs på distansen å har inga problem att gå bakifrån, och med rätt förutsättningarna kan skor på ge snabba tider.

Ska ni gardera är det 6 – Thengill, 4 – Marrakesh, 7 – Busy Doin’ Nothing och slutligen 2 – Burnhill’s Luck som gäller. Där hästen med låttiteln får bli min högoddsare i denna avdelning. Ja ni får gissa er fram. 🙂

Avdelning 2

Denna avdelning blev då inte lätt att hitta spiken i, lite som att kasta tärning känns det som. Men lär ju göra ett försök där jag lyfter fram 4 – Västerbo Vixen som mitt singelstreck. Har bra tid på distansen i närtid och trivs ganska bra på den också.

Att Västerbo Vixen ska vinna bygger på att den tar täten, dock är 1 – Jatzy Jazz starkt motstånd å frågan är om innerspåret ger fördel. För då blir det dödens för 4:an. 🙁

Så ska ni gardera så är det utöver 1:an är det 3 – Fighter Lady, 11 – Hazelnut Sisu och slutligen 5 – Global Broadcast som ska med på lappen. Så klart är det ju 1:an jag tror mest på av garderingarna och detta för att den är vass i starten å kan även avsluta hårt.

Ska ni verkligen ta med en högoddsare är det 7 – Ineedyourmoneymum, som kan avsluta rejält vasst å kan smyga med om resten av topphästarna tävlar ut varandra.

Summering eller rättare sagt mitt tips

Mitt tipsförslag är:

DD1: 10

DD2: 4, 1, 3, 11, 5, 7

Glöm nu inte heller bort att köpa andelar till mina spel på MinAndel. Ni hittar länkar till de jag tippar nedanför detta inlägg. 🙂Välj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED