Speltips tillsammans med 

mars 2, 2021

Axevalla står för dagens kvälls DD, där jag kanske direkt har något speciellt att prata om själva banan förutom att spår 4 & 5 är bäst när det är 2140 A.

Avdelning 1

Ja här kommer det bli fart i början, där det initialt kommer står mellan 1 – Karat Band, 5 – Peder Mykla, 6 – Dokonjo och slutligen 8 – Smokey Herman. Samtliga av dessa är startsnabba och kommer slåss om ledningen. Detta tror jag gynnar 2 – Thengill just för den är lite segar initialt men har farten i slutet, så kan den bara hålla andraspår å inte ramla bak för långt kommer det gå vägen.

Därför blir mitt spikförslag Thengill, medan ska ni gardera har ni redan fått motståndarna. Och har ni råd att kladda på en till lägg då med 4 – Conrads Wilhelm som också kan smyga med i slutet, har farten där.

Avdelning 2

Här kommer jag vara tråkig och lyfta fram 6 – C.M.T.Queen Bee, inte för att det är en dålig häst utan för att den är storfavorit. Jag är lite emot att ta storfavoriter som spikförslag, men vad gör man när det är som sagt en bra häst som har farten i bena, trivs med skor på och kusken.

Väljer ni att gardera, vilket jag skulle gjort om det ska bli pengar, så är det 10 – Alibi, 7 – Quickly S.W. och slutligen 4 – Mon Ami Lane. Där den sistnämnda for bli högoddsaren för kvällen, även om raden är dålig så finns farten där så den kan smyga med å vinna ändå för första gången på distansen.

Summering eller rättare sagt mitt tips

Mitt tipsförslag är:

DD1: 2

DD2: 6, 10, 7, 4

Glöm nu inte heller bort att köpa andelar till mina spel på MinAndel. Ni hittar länkar till de jag tippar nedanför detta inlägg. 🙂Välj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED