Dagens Dubbel 8/11

2018-11-08 12:49

Ikväll har jag hittat en fin rak DD

DD-1: Här sitter Ulf Ohlsson bakom en toppchans i 6 Fortune Mearas som borde leda detta lopp från start till mål.

DD-2: Kallblodslopp med fördel för ston gör att norska gästen 3 Arvesölv står snuskigt bra inne i loppet. Vid segern för tre starter sedan slog hon bra hästar trots spår 12 på ett övertygande sätt. Nu står hon 20m före hästar som inte är bättre än de hon slog då och går hon bara felfritt måste det vara en toppchans! Blir helt glömd på det tidiga liret och ett riktigt smaskigt DD-odds till över 30 gånger i skrivande stund. Det är en bra bit ner till att oddset inte ska vara spelvärt längre.

DD: 6-3 500kr

Jimmie Ingo

Jag har spelat ishockey hela livet och travintresset växte fram för ett par år sedan genom travintresserade medspelare. Nu är travet en stor del av livet och det går inte en dag utan att jag ser på trav. Bor i Norge och känner bra till de norska hästarna, vilket gör det extra intressant när V75 går i Norge.

Sedan några år tillbaka har jag och min bror drivit ett privat V75 lag på ATG-Tillsammans där våra andelar spelat in ett par sexsiffriga vinster de senaste åren.

V75 spelar man mot andra spelare! Jag har därför alltid lagt extra vikt på egna idéer och att våga gå min egen väg och struntar i vart ”alla” andra spikar eller garderar. Jag lägger ner många timmar i veckan på att analysera loppen och hur de kommer bli körda. Direkt när startlistorna släpps på söndagarna så sätts arbetet med systemet igång. Jag börjar med att jobba med det lopp som jag tycker ser svårast ut på förhand. Sedan går jag igenom ett lopp om dagen fram till lördagen.

Jag vinner hellre 100 000 kr en gång, än att vinna 10 000 kr nio gånger! Jag kommer alltid att lägga system med potential för hög utdelning och målet är att vi någon gång ska vara ensamma med alla rätt. No Ingo No Bingo !

Mer från Jimmie Ingo