Speltips tillsammans med 

juni 10, 2021

DD-1: Här har nr 2 Lorenzo Boko dragit ett perfekt startspår bakom bilen då man är kvick iväg. Här tror jag att Victor Rosleff har ledningen i siktet för att sedan släppa till en lämplig rygg och sedan avgöra på open stretch. Kan bli helt perfekt härifrån då man har en riktigt vasst speed att tillgå. Lägesgynnad och står på tur för seger.

Trots läget så bara måste jag betala för nr 8 Affinity Face som var smällfin i sin första start i karriären senast och det intrycket gick inte av för hackor. Blir inte förvånad ifall Adrian Kolgjini trycker på gasen direkt och blir släppt till ledningen. Råämne!!

Låser halvfräckt på dessa två.

DD-2: Senast på V86 var det ett stort ”skrik” på nr 8 Trollhunter som tävlade barfota runt om för första gången. Tyvärr slutade det i galopp på sista långsidan när attacken skulle sättas in. Enklare motstånd nu och nedstruken ett hack är en fördel. Given!

Gillar även nr 9 Gloster Gladiator som jag fick betalt på som skräll i Mars månad när man ryckte skorna runt om för första gången och det gav en rejäl Kick. Lite sämre form nu än då men här har man ett perfekt läge med rygg på favoriten nr 2 Balashi som är startsnabb och man kan hitta en riktig fin position efter startrusningen. Kan avsluta riktigt vasst och är formen på gång igen så kan man definitivt skrälla här. Rolig kantboll!

Startsnabba nr 7 T.J hade fullkomlig uppvisning senast även om det var i en enklare omgivning men intryck var riktigt vasst. För 5 starter sedan så möte man ”snackhästen” Wingait Henke som vann men jisses vilken avslutning T.J. stod för på upploppet och då hade man en riktigt skräpläge bakom bilen. Nedstruken nu vilket är en klar fördel. Kan sänka allt om det klaffar med positioner och tempo.

Sista strecket till favoriten nr 2 Balashi som högst troligt sitter i ledningen och därifrån är man hästen att slå.

DD- Förslag

2,8 mot 2,7,8,9

Lycka till på liren! Mvh AddeVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED