Dagens Dubbel Åby 14/3

2019-03-14 16:21

Dagens Dubbel 1

4 Ibeliveinamerica står verkligen för klassen i det här gänget och är helt klart rätt favorit. Näst senast vann han enkelt över aktuell distans på V75 och senast galopperade han bakom bilen och tappade allt. Hästen har fått vila efter men känns väldigt fin i träning och det blir dessutom barfota runt om till den här starten. Han är ingen blixt iväg och från snävt spår så spetsar han inte direkt men Mathias brukar köra offensivt så det är stor chans att han sitter i tät en bit in i loppet. Han kan vinna även med andra upplägg och felfri ska det vara en toppchans att vinna det här loppet. Gynnas om det skulle bli lite tung bana eftersom han går på alla underlag och är stark som brännvin.

Dagens Dubbel 2

Tråkig strykning här av 8 Allegra B. som jag inte trodde någonting på alls som hårt betrodd. Nu blir oddset lite lägre på min DD men jag har iallafall en riktigt bra känsla för 9 Evan Williams Sisu! Näst senast avslutade han sylvasst på V75 efter ett rygglopp och inkom som trea bakom Vikings Preacher och Arch Lane. Senast gjorde han comeback efter en tids vila och gick helt godkänt i ett tufft V75-lopp. Nu har man loppet i kroppet och möter enklare motstånd än på slutet. Det ser ut att kunna bli lite körning mellan de där framme och då blir det riktigt svårt att stå emot spurten till slut.

Spelförslag

DD:
4-9
1x500kr = 500kr

Jimmie Ingo

Jag har spelat ishockey hela livet och travintresset växte fram för ett par år sedan genom travintresserade medspelare. Nu är travet en stor del av livet och det går inte en dag utan att jag ser på trav. Bor i Norge och känner bra till de norska hästarna, vilket gör det extra intressant när V75 går i Norge.

Sedan några år tillbaka har jag och min bror drivit ett privat V75 lag på ATG-Tillsammans där våra andelar spelat in ett par sexsiffriga vinster de senaste åren.

V75 spelar man mot andra spelare! Jag har därför alltid lagt extra vikt på egna idéer och att våga gå min egen väg och struntar i vart ”alla” andra spikar eller garderar. Jag lägger ner många timmar i veckan på att analysera loppen och hur de kommer bli körda. Direkt när startlistorna släpps på söndagarna så sätts arbetet med systemet igång. Jag börjar med att jobba med det lopp som jag tycker ser svårast ut på förhand. Sedan går jag igenom ett lopp om dagen fram till lördagen.

Jag vinner hellre 100 000 kr en gång, än att vinna 10 000 kr nio gånger! Jag kommer alltid att lägga system med potential för hög utdelning och målet är att vi någon gång ska vara ensamma med alla rätt. No Ingo No Bingo !

Mer från Jimmie Ingo