Speltips tillsammans med 

Skrev ju för någon vecka sedan att våran verkligen slagit till, men kan bara fortsätta med det även denna vecka. Förra veckans avslut var rejält varm och snart är snön helt borta på gården så man kan ta tag i vårbestyren.

Som sagt blir det en härlig travvecka, där jag köra kvällen DD-tips som första steget. Sedan rullar det vidare med V86 i morgon och V75 på lördag. Även om det verkligen varit stolpen ut senaste veckorna ger jag inte upp, utan kör vidare i mina grundtankar för det kommer ge utdelning när man minst anar det.

Men dags att lämna tipset istället nu så man kan rulla vidare med att ladda in för V86.

Avdelning 1

Denna avdelning har vi några självklara som spelarna lyfter upp, medan min statistik lyfter fram 8 – Benjamin Evo. Problemet med denna häst är att den efter långt uppehåll gjorde kval sent i höstas å nu går egentligen första riktiga loppet. Ska ni strecka på så ta med hästen men ska ni spika så måste jag slänga in handduken.

Det kommer bli hårt mellan 10 – Shocking Superman och 4 – Ragazzo da Sopra när det gäller spelarna förtroende. Båda hästarna har farten i kroppen, även om det var ett tag sedan de slog sina rekord. Och kan båda avsluta fint. Ska jag nu rangordna dessa tror jag Goop kommer ta första platsen med Ragazzo eftersom Superman inte riktigt trivs i bakspår som kan bli dennes fall.

Ska ni krydda på med fler hästar så lägg med 6 – Lucifer Lane som trivs på distansen och sedan 11 – Flash Håleryd där vi har bäst tränarresultat nu i slutet å hästen med rätt förutsättningar kan ta fina placeringar.

Avdelning 2

Här säger vi direkt 1 – Hindenburg Am, som gick rejält fint i sista loppet å tog mark rejält i slutet å knep en 2:a plats. Hade travet stämt ännu bättre tror jag att det hade varit seger. Är en så kallad nästagångare för min del å därför kvällen spikförslag.

Vill ni hade lite kryddningar så är det 8 – Laleh Pellini, 5 – Pastorns Lady, 7 – Mellby Helios och slutligen 3 – Broad Vision. Där jag tror den sistnämnde Broad kan bli farlig eftersom den trivs på distansen å har lite 2:a platser nu i slutet som de mycket gärna hade sett som 1:a platser.

Summering eller rättare sagt mitt tips

Mitt tipsförslag är:

DD1: 8, 4, 10, 6, 11

DD2: 1

Glöm nu inte heller bort att köpa andelar till mina spel på MinAndel.

Ni hittar länkar till de jag tippar nedanför detta inlägg. 🙂Välj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
MinAndel
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED