Speltips tillsammans med 

september 10, 2021

Bollnäs är veckan värd för STL-tävlingarna och tillika V75-spelet. Nedan ger jag mina kort tankar om DD-loppen:

DD1: 5 Moses imponerade rejält i debuten för Håkan K Persson och som han såg ut så måste jag bara spika honom här. Läge för ledningen och väl därifrån blir han svårtuggad. Lär dessutom ha gått framåt med lopp i kroppen och jag spikar!

DD2: Här tror jag att det är spets och slut på 3 Milliondollarrhyme som åter får toppkusk i vagnen och är dessutom väldigt gynnad av distanssen denna gång. Detta är en toppchans som Uffe inte bränner!

Jag gör som vanligt andelar på V75 åt Bergsåker och vill ni hänga på något av dess så klickar ni här.

DD-förslaget: 5-3 *200 kr.

Lycka till på liret!

/BerglundVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED