Speltips tillsammans med 

Våren har verkligen gjort rejält intågande. Trodde att skoterföret här uppe i norr, kring Kalix skulle hålla sig över påsklovet men ser inte ljust ut. Men då får man fokusera istället på att skotta av altan och lasta fram grillen för att njuta av solen till helgen. Såklart varvat med både godis, ett glas vin och sedan en jäkla massa trav. 🙂

Som sagt blir det en härlig travvecka, där jag köra kvällen DD-tips som första steget. Sedan rullar det vidare med V86 i morgon, V75 på Torsdag å Fredag och sedan en härlig V75 jackpot på söndag.

Men dags att lämna tipset istället nu så man kan rulla vidare med att ladda in för V86.

Avdelning 1

Första avdelningen känns rejält lurig, då det är många hästar med väldigt blandat resultat senaste tiden. Och lägg då till en distans där det inte direkt är någon som sticker ut.

Om vi tittar på tiderna är det 9 – Ganyboy som borde ta det, eftersom den är 2 sek bättre på distansen än övriga å det är ändå inte så länge sedan. Tittar man lite längre ner i listan så dyker favoriten 6 – Hurricane Silas upp ganska snart som mycket väl kan vara helt rätt betrodd häst för kvällen.

Dock är det 11 – Chablis D.K. jag tror kan lyckas bäst i kväll. Trivs rejält på distansen, och har även fina lopp från bakspår. Lägg även med att den vid senaste långloppen gått bra och slutat i topp. Sedan bör ju Juul välja att köra den häst han själv tror mest på för kvällen.

Avdelning 2

I detta löp kommer det stå mellan 4 – Spartak Face och 10 – La Plus Belle, där den förstnämnda är rejält startsnabb å bör ta täten. Frågan är bara om starten blir för pigg å någon sätter hårt emot, så att Belle sedan kan smyga med å använda sina snabba avslut.

Utöver dessa två så är det 5 – Conrads Massiv som jagar sin första seger på distansen och 8 – Jeans’n Passion som trivs på distansen å även banan såklart. Lägg även med att Passion satte en fin seger i senaste starten på distansen, så vad ska tala emot denna gång.

Summering eller rättare sagt mitt tips

Mitt tipsförslag är:

DD1: 11, 9, 6, 15, 13

DD2: 8

Glöm nu inte heller bort att köpa andelar till mina spel på MinAndel.

Ni hittar länkar till de jag tippar nedanför detta inlägg. 🙂Välj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
MinAndel
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED