Speltips tillsammans med 

oktober 22, 2021

Örebro arrangerar veckans STL-tävlingar med tillhörande V75-spel. Spelintressant omgång överlag och jag tror på bra utdelning på V75. Mina DD-tankar går att läsa nedan:

DD1: Här sitter Flemming Jenssen på bästa hästen från det sämsta läget i form av 12 Eros Zola. Distansen är 2609 meter så läger betyder inte lika mycket och jag tror att Flemming sitter som sämst utvändigt om ledaren varvet kvar och sedan är det dunderklart, spik på DD!

DD2: Ett kortlopp där det lär gå undan en del från start, men min favorit att leda loppet efter 300 meter är 2 Hannibal Face som verkligen imponerade från spets senast och stallet håller verkligen form för dagen. Får man inte onödig press så är detta en toppchans. Dubblar dock med stallskriket från senast, 3 B.G. Pastor Jonte som galopperade den gången, men med lite tempo på grejerna här så tror jag att det kan bli en dubbel Flemming.

Självklart gör jag och kollegorna på Bergsåker andelar på V75 som ni kan köpa in er i här om ni vill spela med oss.

DD-förslaget: 12-2,3*75kr

Lycka till på liret!

/BerglundVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
MinAndel
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED