Speltips tillsammans med 

februari 26, 2021

Romme är veckans V75-värd och jag ger er som vanligt min syn på DD-loppen nedan:

DD1: Ett stolopp skall benas ut och jag ger tipsnicken till 4 Donna Leonora som jag hade spikat senast, men efter att kusken missat starten bakom bilen med en sisådär 20-30 meter och fick lägga årets speed för att komma ikapp så räckte det bara till ett andrapris. Formen är bra och klarar man bara spåret är så vinner man loppet tror jag. Finns dock viss risk för gunga och jag garderar med 11 Valborg Marje som jag tycker står vettigt inne här och är van tufft motstånd. Farlig med lopp i kroppen. Tredje DD-strecket får Bergsåkers bidrag i lopppet, 14 Zooropa med formtränare Dunder. Hästen har gått bra en längre tid och blir farlig även här.

DD2: Här chansspikar jag 2 Balotelli Crown som såg ruskigt fin ut i sin årsdebut senast. Fick gå i vida spår och avslutade fantastiskt bra och här sitter Hanna bra till direkt, kan kanske få ledningen till och med? I så fall blir hästen svårfångad och jag spikar på DD!

Jag gör som vanligt V75-andelar åt Bergsåker och vill ni spela med mig så finns länkarna nedan:

Berglunds Stora (250kr/andel)

Berglunds Galning (99kr/andel)

DD-förslag: 4,11,14-2*50 kr.

Lycka till på liret!

/BerglundVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED