Dagens Dubbel Tips (190515) – Jägersro och Solvalla

2019-05-15 15:49

Alltså förra veckan kan jag verkligen lägga till historiken som en av de bästa gällande mitt onsdagsspel på Trav. Blev 7 rätt på V86 som gav ca 1400 tillbaka per andel på mitt spel hos MinAndel, och slutligen satt den raka DD-Tipset som jag tipsade om.

Denna vecka’s Dagens Dubbel Tips (190515) kommer vara lite sparsamt eftersom det är en tuff vecka på jobbet. När man jobbar inom industri finns det oftast en vecka man båda älskar och hatar, då hela fabriken stängs ner för Revision. Blir alltid bra men pengar i plånboken men även den tuffaste veckan på året då man kör 1,5 veckor med 12-13 h pass varje dag.

Dagens Dubbel 1

Spikförslag

Här lyfter jag fram Adrian’s häst 6 – Partizan Face, som jag tror kommer lyckas även om raden inte direkt visar det. Toppar listan på första pris i senaste starterna, är startsnabb (kan ta spets) och har farten i kroppen.

Garderingshästar

Här vill jag lyfta en häst extra mycket och det är 8 – Prosperous. Hästen är både startsnabb och har fin avslutningar, som kan behövas med det halvdåliga spåret. Är även den som har bästa resultatet på dessa långlopp.

Behöver du ytterligare en så går på den som jag tror kommer bli favoriten, åtminstone i V86, 1 – Crown Prince W.W. Har du råd med fler, släng då även med 7 – Cantona Mearas, som har en bra gällande top 3 placeringar på distansen och kan med bra ryggar slå från underläge.

Dagens Dubbel 2

Spikförslag

Har svårt att hitta någon sådär klockren spik, men kommer lägga fram den häst som troligen blir favoriten i loppet. 5 – New Steel, som över lag har en fin rad om man räknar bort senaste starten som var ett tuffare lopp.

Garderingshästar

Skulle jag kunna ge tips utan begränsningar så säger jag alla hästar. Men vill ju ge bra billiga tips och därför säger jag gardera med 12 – Radagast, 8 – Pastell Tilly, 4 – Counterfeightr och 3 – Pierre (US). Där 12:an blir den jag lyfter högst genom att den ligger bra till i båda mina ranker.

Summering

DD 1) 6 | 8, 1, 7

DD 2) 5 | 12, 8, 4, 3

Så glöm nu inte bort att det är en fin och klurig V86:a som jag tar ann idag, och där det såklart finns andelar att köpa på https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490 under lagen ”Vilda Västern” och ”David mot Goliat”.

Andelsspel

Spel

Lag

Spelform

Andelar

Pris

David mot Goliat Torsviks Tobak V86 50 9 Visa andel
 • Smeknamn Öhman
 • Högsta vinst 35 622,00 SEK
 • FavorithästJärvsöfaks
 • FavoritkuskBjörn Goop
 • FavoritbanaGävletravet

Fredrik Öhman

Jag är en Tornedaling som tagit språnget rejält söderöver för att båda bilda familj men även sysselsättning. Men hemlängtan kommer alltid finnas, så någon gång kommer jag återgå till att säga att Boden är min hemmabana.
Resan för travintresset började redan i yngre ålder, då vi tillbringade många dagar och helger på Bodentravet hela familjen. Allt för att far prompt skulle ta ut egen licens, en fix ide blev till 5 hästar samtidigt i träning. Tyvärr inga större framgångar totalt, men mycket intressanta år som satt sina spår i fallenheten för travet.

Jag är en person som gillar matematik och statistik, så mitt spel lutar sig alltid mot detta. Grunden ligger i vad all data säger, sedan kryddar jag ibland med att lyssna på alla våra experter i detta avlånga land. Spikarna i mina spel kan vara allt från favoriten som alla andra tycker om, till den mest otroliga som bara spelas till några få procent. Så vill du ha ett spel som är annorlunda å ger dig spänning, så tveka inte att hoppa med genom att köpa en eller flera andelar.

Läs mer
David vs Goliat Torsviks Tobak V75 50 9 Visa andel
 • Smeknamn Öhman
 • Högsta vinst 35 622,00 SEK
 • FavorithästJärvsöfaks
 • FavoritkuskBjörn Goop
 • FavoritbanaGävletravet

Fredrik Öhman

Jag är en Tornedaling som tagit språnget rejält söderöver för att båda bilda familj men även sysselsättning. Men hemlängtan kommer alltid finnas, så någon gång kommer jag återgå till att säga att Boden är min hemmabana.
Resan för travintresset började redan i yngre ålder, då vi tillbringade många dagar och helger på Bodentravet hela familjen. Allt för att far prompt skulle ta ut egen licens, en fix ide blev till 5 hästar samtidigt i träning. Tyvärr inga större framgångar totalt, men mycket intressanta år som satt sina spår i fallenheten för travet.

Jag är en person som gillar matematik och statistik, så mitt spel lutar sig alltid mot detta. Grunden ligger i vad all data säger, sedan kryddar jag ibland med att lyssna på alla våra experter i detta avlånga land. Spikarna i mina spel kan vara allt från favoriten som alla andra tycker om, till den mest otroliga som bara spelas till några få procent. Så vill du ha ett spel som är annorlunda å ger dig spänning, så tveka inte att hoppa med genom att köpa en eller flera andelar.

Läs mer
Vilda Västern Torsvik Tobak V86 15 50 Visa andel
 • Smeknamn Öhman
 • Högsta vinst 35 622,00 SEK
 • FavorithästJärvsöfaks
 • FavoritkuskBjörn Goop
 • FavoritbanaGävletravet

Fredrik Öhman

Jag är en Tornedaling som tagit språnget rejält söderöver för att båda bilda familj men även sysselsättning. Men hemlängtan kommer alltid finnas, så någon gång kommer jag återgå till att säga att Boden är min hemmabana.
Resan för travintresset började redan i yngre ålder, då vi tillbringade många dagar och helger på Bodentravet hela familjen. Allt för att far prompt skulle ta ut egen licens, en fix ide blev till 5 hästar samtidigt i träning. Tyvärr inga större framgångar totalt, men mycket intressanta år som satt sina spår i fallenheten för travet.

Jag är en person som gillar matematik och statistik, så mitt spel lutar sig alltid mot detta. Grunden ligger i vad all data säger, sedan kryddar jag ibland med att lyssna på alla våra experter i detta avlånga land. Spikarna i mina spel kan vara allt från favoriten som alla andra tycker om, till den mest otroliga som bara spelas till några få procent. Så vill du ha ett spel som är annorlunda å ger dig spänning, så tveka inte att hoppa med genom att köpa en eller flera andelar.

Läs mer
Fredrik Öhman

Jag är en Tornedaling som tagit språnget rejält söderöver för att båda bilda familj men även sysselsättning. Men hemlängtan kommer alltid finnas, så någon gång kommer jag återgå till att säga att Boden är min hemmabana.
Resan för travintresset började redan i yngre ålder, då vi tillbringade många dagar och helger på Bodentravet hela familjen. Allt för att far prompt skulle ta ut egen licens, en fix ide blev till 5 hästar samtidigt i träning. Tyvärr inga större framgångar totalt, men mycket intressanta år som satt sina spår i fallenheten för travet.

Jag är en person som gillar matematik och statistik, så mitt spel lutar sig alltid mot detta. Grunden ligger i vad all data säger, sedan kryddar jag ibland med att lyssna på alla våra experter i detta avlånga land. Spikarna i mina spel kan vara allt från favoriten som alla andra tycker om, till den mest otroliga som bara spelas till några få procent. Så vill du ha ett spel som är annorlunda å ger dig spänning, så tveka inte att hoppa med genom att köpa en eller flera andelar.

Mer från Fredrik Öhman