Dagens Dubbel Tips (190911) – Jägersro / Solvalla

2019-09-11 12:14

Denna veckas uppladdning är till 100% friskluft i skogen, genom att jag är upp i norr och jagar Älg. Förutom att man får sig lite kött till vinter, så ger älgjakten både viltvård för naturen men även för själen hos en själv när man får lapa i sig rejält med fiskluft. Nog snackat om min uppladdning och istället över till mitt Dagens Dubbel Tips (190911).

Dagens Dubbel 1

Spikförslag

Var länge sedan båda mina rank:er så så överens som de är gällande vem som är tipsettan i DD1. 2 – Marcello Wibb kommer både vara favoriten i V86, men även den jag säger ni kan sätta som klar SPIK för kvällen.

Garderingshästar

Eftersom oddsen kommer bli låga om 2:an vinner och ni vill gardera för bättre pengar så säger jag lägga åtminstone med 3 – Infinitus. Utöver denna häst är det ganska öppet men jag lyfter fram 4 – Ilona Håleryd och 1 – Breidabliks Coqnac. Ilona är den häst som får bli denna avdelnings högoddsare som kan slå till om den får bra ryggar genom att den har snabba avslut, dock krävs det ju att det blir hårt körning för övriga så det blir lite öppet lopp i slutet.

Dagens Dubbel 2

Spikförslag

Jorma kör i DD2 den fina hästen 10 – Deede Star, som har bra resultat från bakspår och sitter på snabba avslut vilket kommer leda till vinst med rätt ryggar. Sitter starten och den lyckas hålla sitt 2:a spår så är loppet klart och därför blir denna mitt spikförslag.

Garderingshästar

Jag har inte de där solklara garderingshästen i denna avdelning utan jag säger fyll på så långt pengarna räcker. Men ska jag lyfta fram några får det bli 8 – My Tambourine Man, 3 – Religious och 4 – Messiah. Ska jag lyfta någon lite mer så är det Messiah genom att den tivs med spåret och kan verkligen avsluta snabbt å kommer bli en stor konkurrent mot Deede Star över mållinjen. Dock krävs det bra start så den inte blir hängde i 3:e spår direkt.

Har du råd lägg då även med 9 – Running like Hell som extrahäst i garderingen. Som har bra tider och styrka och vid tokkörningar kan smyga med å ha krafter kvar i slutet.

Summering

Rak DD

DD 1) 2
DD 2) 10

Kryddad DD

DD 1) 2
DD 2) 10, 4, 8, 3, 9

Utöver mitt Dagens Dubbel Tips (190911) vill jag ge tips om mina tidigare inlägg och tips på MinAndel.se. Glöm inte heller bort att köpa mina eller kollegornas andelar på https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490.

Jag spelar som vanligt för laget ”Vilda Västern” och ”David mot Goliat”. Att notera är att ”Vilda Västern” ändrar upplägg, vi kör på en fast systemram (1800 rader, maxa insatsen på det sättet) och sedan ska systemet vara det där alla har råd med genom sina 20 kr andelen.

Andelsspel

Spel

Lag

Spelform

Andelar

Pris

David mot Goliat Torsviks Tobak V86 50 9 Visa andel
 • Smeknamn Öhman
 • Högsta vinst 35 622,00 SEK
 • FavorithästJärvsöfaks
 • FavoritkuskBjörn Goop
 • FavoritbanaGävletravet

Fredrik Öhman

Jag är en Tornedaling som tagit språnget rejält söderöver för att båda bilda familj men även sysselsättning. Men hemlängtan kommer alltid finnas, så någon gång kommer jag återgå till att säga att Boden är min hemmabana.
Resan för travintresset började redan i yngre ålder, då vi tillbringade många dagar och helger på Bodentravet hela familjen. Allt för att far prompt skulle ta ut egen licens, en fix ide blev till 5 hästar samtidigt i träning. Tyvärr inga större framgångar totalt, men mycket intressanta år som satt sina spår i fallenheten för travet.

Jag är en person som gillar matematik och statistik, så mitt spel lutar sig alltid mot detta. Grunden ligger i vad all data säger, sedan kryddar jag ibland med att lyssna på alla våra experter i detta avlånga land. Spikarna i mina spel kan vara allt från favoriten som alla andra tycker om, till den mest otroliga som bara spelas till några få procent. Så vill du ha ett spel som är annorlunda å ger dig spänning, så tveka inte att hoppa med genom att köpa en eller flera andelar.

Läs mer
David vs Goliat Torsviks Tobak V75 50 9 Visa andel
 • Smeknamn Öhman
 • Högsta vinst 35 622,00 SEK
 • FavorithästJärvsöfaks
 • FavoritkuskBjörn Goop
 • FavoritbanaGävletravet

Fredrik Öhman

Jag är en Tornedaling som tagit språnget rejält söderöver för att båda bilda familj men även sysselsättning. Men hemlängtan kommer alltid finnas, så någon gång kommer jag återgå till att säga att Boden är min hemmabana.
Resan för travintresset började redan i yngre ålder, då vi tillbringade många dagar och helger på Bodentravet hela familjen. Allt för att far prompt skulle ta ut egen licens, en fix ide blev till 5 hästar samtidigt i träning. Tyvärr inga större framgångar totalt, men mycket intressanta år som satt sina spår i fallenheten för travet.

Jag är en person som gillar matematik och statistik, så mitt spel lutar sig alltid mot detta. Grunden ligger i vad all data säger, sedan kryddar jag ibland med att lyssna på alla våra experter i detta avlånga land. Spikarna i mina spel kan vara allt från favoriten som alla andra tycker om, till den mest otroliga som bara spelas till några få procent. Så vill du ha ett spel som är annorlunda å ger dig spänning, så tveka inte att hoppa med genom att köpa en eller flera andelar.

Läs mer
Vilda Västern Torsvik Tobak V86 15 50 Visa andel
 • Smeknamn Öhman
 • Högsta vinst 35 622,00 SEK
 • FavorithästJärvsöfaks
 • FavoritkuskBjörn Goop
 • FavoritbanaGävletravet

Fredrik Öhman

Jag är en Tornedaling som tagit språnget rejält söderöver för att båda bilda familj men även sysselsättning. Men hemlängtan kommer alltid finnas, så någon gång kommer jag återgå till att säga att Boden är min hemmabana.
Resan för travintresset började redan i yngre ålder, då vi tillbringade många dagar och helger på Bodentravet hela familjen. Allt för att far prompt skulle ta ut egen licens, en fix ide blev till 5 hästar samtidigt i träning. Tyvärr inga större framgångar totalt, men mycket intressanta år som satt sina spår i fallenheten för travet.

Jag är en person som gillar matematik och statistik, så mitt spel lutar sig alltid mot detta. Grunden ligger i vad all data säger, sedan kryddar jag ibland med att lyssna på alla våra experter i detta avlånga land. Spikarna i mina spel kan vara allt från favoriten som alla andra tycker om, till den mest otroliga som bara spelas till några få procent. Så vill du ha ett spel som är annorlunda å ger dig spänning, så tveka inte att hoppa med genom att köpa en eller flera andelar.

Läs mer
Fredrik Öhman

Jag är en Tornedaling som tagit språnget rejält söderöver för att båda bilda familj men även sysselsättning. Men hemlängtan kommer alltid finnas, så någon gång kommer jag återgå till att säga att Boden är min hemmabana.
Resan för travintresset började redan i yngre ålder, då vi tillbringade många dagar och helger på Bodentravet hela familjen. Allt för att far prompt skulle ta ut egen licens, en fix ide blev till 5 hästar samtidigt i träning. Tyvärr inga större framgångar totalt, men mycket intressanta år som satt sina spår i fallenheten för travet.

Jag är en person som gillar matematik och statistik, så mitt spel lutar sig alltid mot detta. Grunden ligger i vad all data säger, sedan kryddar jag ibland med att lyssna på alla våra experter i detta avlånga land. Spikarna i mina spel kan vara allt från favoriten som alla andra tycker om, till den mest otroliga som bara spelas till några få procent. Så vill du ha ett spel som är annorlunda å ger dig spänning, så tveka inte att hoppa med genom att köpa en eller flera andelar.

Mer från Fredrik Öhman