Dagens Dubbel Tips 200205 – Jägersro och Solvalla

2020-02-05 18:25

Går direkt på mitt Dagens Dubbel Tips 200205, för att jag behöver all tid idag att förbereda kvällen V86 tips.

Dagens Dubbel 1

Spiken blir 3 – Taiga Woodland, som båda besitter bra tider men även trivs på aktuell bana och distansen. Så även om den inte orkar ta spetsen vid start kan den slå till från döden eller andra utvändigt genom snabba avslut.

Garderingarna får bli favoriten 5 – Vichy Grif, 8 – Volita Go och slutligen 9 – Samson Ris.

Dagens Dubbel 2

Tyvärr måste jag nog säga att det är öppet mål för 2 – Payet D.E. i detta löp. Med en startsnabbhet blir det nog täten direkt och sedan ledning runt om.

Skulle nog säga att det är rejält öppet bakom 2:an. Dock vill jag lyfta upp 12 – S.G.Charpentier, 9 – Cesar F.C. och slutligen 5 – Boulder Luke. Där det är 12:an som är min högoddsare som vid rätt löp runt om kan sitta bra till i avslutningen. Har allt gällande faren och hårdare motstånd tidigare, men tyvärr ett spår som den inte kanske helt trivs med.

Rak DD

DD1: 3
DD2: 2

Kryddad DD

DD1: 3
DD2: 2, 12, 9, 5

Utöver mitt Dagens Dubbel Tips 200205 vill jag ge tips om mina tidigare inlägg och tips på MinAndel.se. Glöm inte heller bort att köpa mina eller kollegornas andelar på https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490.

Jag spelar som vanligt för laget ”Vilda Västern” och ”David mot Goliat”. Den sistnämnda är systemet som går för stora pengar med små medel, där man endast för 9 kr kan ett slagkraftigt system när det blir ett gäng högoddsare. Vilda Västern är mer som det låter, ett system som bygger på min rank och kommer alltid gå ut med 3 st spikar för att kunna garder på rejält i övriga lopp.

Andelsspel

Spel

Lag

Spelform

Andelar

Pris

Vilda Västern Torsvik Tobak V86 15 50 Visa andel
 • Smeknamn Öhman
 • Högsta vinst 35 622,00 SEK
 • FavorithästJärvsöfaks
 • FavoritkuskBjörn Goop
 • FavoritbanaGävletravet

Fredrik Öhman

Jag är en Tornedaling som tagit språnget rejält söderöver för att båda bilda familj men även sysselsättning. Men hemlängtan kommer alltid finnas, så någon gång kommer jag återgå till att säga att Boden är min hemmabana.
Resan för travintresset började redan i yngre ålder, då vi tillbringade många dagar och helger på Bodentravet hela familjen. Allt för att far prompt skulle ta ut egen licens, en fix ide blev till 5 hästar samtidigt i träning. Tyvärr inga större framgångar totalt, men mycket intressanta år som satt sina spår i fallenheten för travet.

Jag är en person som gillar matematik och statistik, så mitt spel lutar sig alltid mot detta. Grunden ligger i vad all data säger, sedan kryddar jag ibland med att lyssna på alla våra experter i detta avlånga land. Spikarna i mina spel kan vara allt från favoriten som alla andra tycker om, till den mest otroliga som bara spelas till några få procent. Så vill du ha ett spel som är annorlunda å ger dig spänning, så tveka inte att hoppa med genom att köpa en eller flera andelar.

Läs mer
Vilda Västern GS75 Torsviks Tobak GS75 25 20 Visa andel
 • Smeknamn Öhman
 • Högsta vinst 35 622,00 SEK
 • FavorithästJärvsöfaks
 • FavoritkuskBjörn Goop
 • FavoritbanaGävletravet

Fredrik Öhman

Jag är en Tornedaling som tagit språnget rejält söderöver för att båda bilda familj men även sysselsättning. Men hemlängtan kommer alltid finnas, så någon gång kommer jag återgå till att säga att Boden är min hemmabana.
Resan för travintresset började redan i yngre ålder, då vi tillbringade många dagar och helger på Bodentravet hela familjen. Allt för att far prompt skulle ta ut egen licens, en fix ide blev till 5 hästar samtidigt i träning. Tyvärr inga större framgångar totalt, men mycket intressanta år som satt sina spår i fallenheten för travet.

Jag är en person som gillar matematik och statistik, så mitt spel lutar sig alltid mot detta. Grunden ligger i vad all data säger, sedan kryddar jag ibland med att lyssna på alla våra experter i detta avlånga land. Spikarna i mina spel kan vara allt från favoriten som alla andra tycker om, till den mest otroliga som bara spelas till några få procent. Så vill du ha ett spel som är annorlunda å ger dig spänning, så tveka inte att hoppa med genom att köpa en eller flera andelar.

Läs mer
Vilda Västern V75 Torsviks Tobak V75 25 20 Visa andel
 • Smeknamn Öhman
 • Högsta vinst 35 622,00 SEK
 • FavorithästJärvsöfaks
 • FavoritkuskBjörn Goop
 • FavoritbanaGävletravet

Fredrik Öhman

Jag är en Tornedaling som tagit språnget rejält söderöver för att båda bilda familj men även sysselsättning. Men hemlängtan kommer alltid finnas, så någon gång kommer jag återgå till att säga att Boden är min hemmabana.
Resan för travintresset började redan i yngre ålder, då vi tillbringade många dagar och helger på Bodentravet hela familjen. Allt för att far prompt skulle ta ut egen licens, en fix ide blev till 5 hästar samtidigt i träning. Tyvärr inga större framgångar totalt, men mycket intressanta år som satt sina spår i fallenheten för travet.

Jag är en person som gillar matematik och statistik, så mitt spel lutar sig alltid mot detta. Grunden ligger i vad all data säger, sedan kryddar jag ibland med att lyssna på alla våra experter i detta avlånga land. Spikarna i mina spel kan vara allt från favoriten som alla andra tycker om, till den mest otroliga som bara spelas till några få procent. Så vill du ha ett spel som är annorlunda å ger dig spänning, så tveka inte att hoppa med genom att köpa en eller flera andelar.

Läs mer
Fredrik Öhman

Jag är en Tornedaling som tagit språnget rejält söderöver för att båda bilda familj men även sysselsättning. Men hemlängtan kommer alltid finnas, så någon gång kommer jag återgå till att säga att Boden är min hemmabana.
Resan för travintresset började redan i yngre ålder, då vi tillbringade många dagar och helger på Bodentravet hela familjen. Allt för att far prompt skulle ta ut egen licens, en fix ide blev till 5 hästar samtidigt i träning. Tyvärr inga större framgångar totalt, men mycket intressanta år som satt sina spår i fallenheten för travet.

Jag är en person som gillar matematik och statistik, så mitt spel lutar sig alltid mot detta. Grunden ligger i vad all data säger, sedan kryddar jag ibland med att lyssna på alla våra experter i detta avlånga land. Spikarna i mina spel kan vara allt från favoriten som alla andra tycker om, till den mest otroliga som bara spelas till några få procent. Så vill du ha ett spel som är annorlunda å ger dig spänning, så tveka inte att hoppa med genom att köpa en eller flera andelar.

Mer från Fredrik Öhman