Dagens Dubbel Tips 200212

2020-02-12 18:30

I kväll vänder vi blickarna mot Åby med eubbla Open Stretch och såklart Solvalla i huvudstaden. I kväll får man i DD 1 titta efter vilka hästar som kan smyga med i rygg ledaren för att då på upploppet slå till hårt på ett av de extra spåren. Så därför tycker jag att vi slutar kallprata och går över till mitt Dagens Dubbel Tips 200212.

Dagens Dubbel 1

Statistiken säger att det kommer vara tajt mellan 11 – Carotene, 12 – Key West Snapper och slutligen 6 – Googal. Både 11:an och 6:an sitter på fina tider och toppar högsta förstapris medan 12:an trivs bättre på distansen snäppet före 11:an. Kort och gott rejält rörigt här. Men jag lär ju välja en och då får det bli 11:an som mitt spikförslag.

Ska ni gardera så säger vi ju såklart 6:an och 12:an. Men har ni råd med fler hästar så släng med 3 – Fiery Heart som kan hålla flåset uppe och sedan 5 – Cendrillon där tränaren har fin form just nu.

Dagens Dubbel 2

Ja ni, här är jag rejält kluven och detta för att den som toppar min rank är 1 – Arnie Express. Den toppar och har mest 1:or i rankens alla delar, medan tittar på raden är den inte så jäkla vacker. Men jag måste ju ändå lite på att Goop kör en häst han tror han vinner med, och med den vinstprocent han har totalt så får det bli min spik.

Här skulle jag säga kladda på, tycker det bara är 1:an och 5 – Captain My Captain som de vassare enligt statistiken. Sedan är det rejält tätt bakom. Men vi ska väl kunna säga 7 – Imakeyouproud, 2 – Optimum Terminator och slutligen 3 – Classics Never Die. Där det är sistnämnda som är min högoddare för kvällen, genom massa 2:or i raden å snart ska väl 1:an sitta.

Rak DD

DD1: 11
DD2: 1

Kryddad DD

DD1: 11
DD2: 1, 5, 7, 2, 3

Utöver mitt Dagens Dubbel Tips 200212 vill jag ge tips om mina tidigare inlägg och tips på MinAndel.se. Glöm inte heller bort att köpa mina eller kollegornas andelar på https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490.

Jag spelar som vanligt för laget ”Vilda Västern” och ”David mot Goliat”. Den sistnämnda är systemet som går för stora pengar med små medel, där man endast för 9 kr kan ett slagkraftigt system när det blir ett gäng högoddsare. Vilda Västern är mer som det låter, ett system som bygger på min rank och kommer alltid gå ut med 3 st spikar för att kunna garder på rejält i övriga lopp.

Andelsspel

Spel

Lag

Spelform

Andelar

Pris

Vilda Västern Torsvik Tobak V86 15 50 Visa andel
 • Smeknamn Öhman
 • Högsta vinst 35 622,00 SEK
 • FavorithästJärvsöfaks
 • FavoritkuskBjörn Goop
 • FavoritbanaGävletravet

Fredrik Öhman

Jag är en Tornedaling som tagit språnget rejält söderöver för att båda bilda familj men även sysselsättning. Men hemlängtan kommer alltid finnas, så någon gång kommer jag återgå till att säga att Boden är min hemmabana.
Resan för travintresset började redan i yngre ålder, då vi tillbringade många dagar och helger på Bodentravet hela familjen. Allt för att far prompt skulle ta ut egen licens, en fix ide blev till 5 hästar samtidigt i träning. Tyvärr inga större framgångar totalt, men mycket intressanta år som satt sina spår i fallenheten för travet.

Jag är en person som gillar matematik och statistik, så mitt spel lutar sig alltid mot detta. Grunden ligger i vad all data säger, sedan kryddar jag ibland med att lyssna på alla våra experter i detta avlånga land. Spikarna i mina spel kan vara allt från favoriten som alla andra tycker om, till den mest otroliga som bara spelas till några få procent. Så vill du ha ett spel som är annorlunda å ger dig spänning, så tveka inte att hoppa med genom att köpa en eller flera andelar.

Läs mer
Vilda Västern GS75 Torsviks Tobak GS75 25 20 Visa andel
 • Smeknamn Öhman
 • Högsta vinst 35 622,00 SEK
 • FavorithästJärvsöfaks
 • FavoritkuskBjörn Goop
 • FavoritbanaGävletravet

Fredrik Öhman

Jag är en Tornedaling som tagit språnget rejält söderöver för att båda bilda familj men även sysselsättning. Men hemlängtan kommer alltid finnas, så någon gång kommer jag återgå till att säga att Boden är min hemmabana.
Resan för travintresset började redan i yngre ålder, då vi tillbringade många dagar och helger på Bodentravet hela familjen. Allt för att far prompt skulle ta ut egen licens, en fix ide blev till 5 hästar samtidigt i träning. Tyvärr inga större framgångar totalt, men mycket intressanta år som satt sina spår i fallenheten för travet.

Jag är en person som gillar matematik och statistik, så mitt spel lutar sig alltid mot detta. Grunden ligger i vad all data säger, sedan kryddar jag ibland med att lyssna på alla våra experter i detta avlånga land. Spikarna i mina spel kan vara allt från favoriten som alla andra tycker om, till den mest otroliga som bara spelas till några få procent. Så vill du ha ett spel som är annorlunda å ger dig spänning, så tveka inte att hoppa med genom att köpa en eller flera andelar.

Läs mer
Vilda Västern V75 Torsviks Tobak V75 25 20 Visa andel
 • Smeknamn Öhman
 • Högsta vinst 35 622,00 SEK
 • FavorithästJärvsöfaks
 • FavoritkuskBjörn Goop
 • FavoritbanaGävletravet

Fredrik Öhman

Jag är en Tornedaling som tagit språnget rejält söderöver för att båda bilda familj men även sysselsättning. Men hemlängtan kommer alltid finnas, så någon gång kommer jag återgå till att säga att Boden är min hemmabana.
Resan för travintresset började redan i yngre ålder, då vi tillbringade många dagar och helger på Bodentravet hela familjen. Allt för att far prompt skulle ta ut egen licens, en fix ide blev till 5 hästar samtidigt i träning. Tyvärr inga större framgångar totalt, men mycket intressanta år som satt sina spår i fallenheten för travet.

Jag är en person som gillar matematik och statistik, så mitt spel lutar sig alltid mot detta. Grunden ligger i vad all data säger, sedan kryddar jag ibland med att lyssna på alla våra experter i detta avlånga land. Spikarna i mina spel kan vara allt från favoriten som alla andra tycker om, till den mest otroliga som bara spelas till några få procent. Så vill du ha ett spel som är annorlunda å ger dig spänning, så tveka inte att hoppa med genom att köpa en eller flera andelar.

Läs mer
Fredrik Öhman

Jag är en Tornedaling som tagit språnget rejält söderöver för att båda bilda familj men även sysselsättning. Men hemlängtan kommer alltid finnas, så någon gång kommer jag återgå till att säga att Boden är min hemmabana.
Resan för travintresset började redan i yngre ålder, då vi tillbringade många dagar och helger på Bodentravet hela familjen. Allt för att far prompt skulle ta ut egen licens, en fix ide blev till 5 hästar samtidigt i träning. Tyvärr inga större framgångar totalt, men mycket intressanta år som satt sina spår i fallenheten för travet.

Jag är en person som gillar matematik och statistik, så mitt spel lutar sig alltid mot detta. Grunden ligger i vad all data säger, sedan kryddar jag ibland med att lyssna på alla våra experter i detta avlånga land. Spikarna i mina spel kan vara allt från favoriten som alla andra tycker om, till den mest otroliga som bara spelas till några få procent. Så vill du ha ett spel som är annorlunda å ger dig spänning, så tveka inte att hoppa med genom att köpa en eller flera andelar.

Mer från Fredrik Öhman