Dagens vinnarspel 9 Aug

2018-08-09 16:06

Hej allihopa! Dags för mig ”Hatte” att bjuda på ett riktigt bra spel! Förra veckan var vinst genom Helsingborg ö 1.5 mål!! Hoppas ni ryggade😎 Vi kör en match i Europa League. Här är det skillnad på klass! Zrinjski Mostar Saknar t ex 7 spelare och förlorade en match i helgen med 2-0 mot ett betydligt sämre lag än Ludogoretz! Här tror jag på kross och kör ö 2.5 mål och hemmaseger. Spelet är från bet365. Lycka till vid rygg👍🏼😎 Glöm inte köp en andel av mig till på lördagens jackpott på Åby💰💰💰 Här är länk👇🏼  https://tillsammans.atg.se/inbjudan/2SUT-6Y8R-21490

Andelsspel

Spel

Lag

Spelform

Andelar

Pris

Hattes 99 Torsviks Tobak V75 10 99 Visa andel
  • Smeknamn Hatte
  • Högsta vinst 159 000,00 SEK
  • Favorithäst Bold Eagle
  • Favoritkusk Björn Goop
  • Favoritbana Halmstad

Hatte

En 43 årig kille från Halmstad som hittade travet sent i livet. Har spelat regelbundet ett bra tag nu. Har haft ett eget lag på tillsammans med både goda resultat och frustrerande minnen, så som travet kan vara ibland. Min grundtanke är att gå för dom lite större pengarna. Räds inte att ta bort för stora favoriter från lappen. Statistik, stallform och magkänsla är mina huvudingredienser. Rygga mig så vinner vi tillsammans på det underbara spelet V75.

Läs mer
Hatte

En 43 årig kille från Halmstad som hittade travet sent i livet. Har spelat regelbundet ett bra tag nu. Har haft ett eget lag på tillsammans med både goda resultat och frustrerande minnen, så som travet kan vara ibland. Min grundtanke är att gå för dom lite större pengarna. Räds inte att ta bort för stora favoriter från lappen. Statistik, stallform och magkänsla är mina huvudingredienser. Rygga mig så vinner vi tillsammans på det underbara spelet V75.

Mer från Hatte