Speltips tillsammans med 

Dagensdubbel 1 – 2640V

Här kommer den underbara fina hedershästen 8 On Track Piraten ut på Rättvik. Han är ännu segerlös i år och gör sitt sista tävlingsår detta år. Loppen som är kvar kommer hans skötare att få köra, först ut Nathalie Blom.

Det är väl inget snack om att OTP är bästa hästen hästen i fältet sett till meriter, pengar och snabbaste tider. Men formen är inte på topp och jag tror han kommer tas relativt lugnt i sina sista starter. Spår 8, eller spår 3 på 40 meters tillägg har en vinstprocent på 11.1. Dock är det endast 1 seger på 9 försök på Rättvik 2640V.

Jag tycker man ska plocka med honom ikväll då motståndet ser relativt ljummet ut och jag unnar både honom och Blom en fin seger, och det är trotsallt vår förstahäst i loppet.

Dagensdubbel 2 – 2140A

2 The World Is Mine kommer med två raka galopper i ryggen och streckad just nu till 22% på V64. Ser vi till statistiken så ligger han i det övre skiktet i de flesta kategorier. Bästa tid över aktuell distans, 3e mest intjänade pengar per start, tränare Thomas Pettersson har hela 23% segrar senaste 21 dagarna, han är den som startat i lopp med högst prissumma i snitt samt 20% segrar på Rättvik.

Startspåret är kanonbra då han är hyffsat snabb ut bakom bilen. Kommer skaffa sig en fin position direkt. Han avslutar inte sylvasst men jobbar verkligen hela vägen in i mål varje gång.

Vi lirar en rak dubbel 8-2 till fasta oddset 18,86 på Svenskaspel.se.

Stort lycka till på liren ikväll!



Välj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
MinAndel
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED