DD Bollnäs 24/3

2020-03-24 17:43

Tisdagen är här igen & ännu en jobbadag till historien. Ikväll går tävlingarna på Bollnästravet, som har ett upplopp på trevliga 207 meter. Upploppslängden tror jag kommer gynna några av dom hästarna jag kommer nämna bland mina streck. Hoppas mina tankar är rätt ute så att jag hittar rätt segerkombination för tredje tisdagen i rad!

DD-1:

1640m Voltstart & endast en häst på startvolten. 1.Gola River som har 20m tillgodo på resterande hästar tar givetvis ledningen men jag tror inte det tar lång tid innan 2.Chris Crystal eller 3.B.B.S.Day Dream är ikapp. Jag tror Jorma vill försöka öppna snabbt & ta sig fram tidigt från innerspåret med 2.Chris Crystal & kan han lösa den uppgiften, så duon kan ta över ledningen tidigt ska dom ses med en god segerchans. Tror dock det är den utvändige, 3.B.B.S.Day Dream med Ulf Ohlsson i sulkyn som kommer kunna hålla ut Jorma & ta över ledningen från 1.Gola River tidigt in i loppet. Hästen har fin form för dagen & kan absolut hålla hela vägen här. Men mitt förstastreck i detta loppet är Per Lennartssons 11.Young King. Hästen är segervan & visst, det kan bli svårt att runda samtliga på denna korta distansen men tycker han möter ett hyfsat billigt motstånd idag, samt att hästen visade näst senast vid segern på en riktigt fin avslutning. Så vid en fin resa tror jag att upploppet på 207 meter här kan vara det avgörande för dagen här. Jag vill även varna samt ha med 12.Julian Sand på kupongen. Den 10-åriga valacken har fin form & går fina tider hela tiden, ska räknas vid klaff. Tycker det även är en häst för platsspelarna. Rank: 11, 3, 2, 12.

DD-2:

2640m Voltstart. Här kommer jag singelstrecka, 12.Cyrius d´Ariane som står på 20m tillägg & en distans som är perfekt för den 8-årige valacken. Springspår på tillägg, så här förväntar jag mig att Jorma vill gå mot tät tidigt, hästen har en enorm styrka så att gå utvändigt & sedan hålla ett högt tempo/ta över ledningen här är mina förhoppningar. Hästen har mött tuffare motstånd på slutet & med den formen hästen har tycker jag det är goda chanser till seger här helt enkelt.

Ska man leta motbud vill jag varna för 13.Global Unlimited, en kapabel häst som är van att möta tufft motstånd. Årsdebut nu & har Svante Båth fått ordning på denna kusen direkt till denna starten så finns det chans för att vi får se hästen i vinnarcirkeln tillsammans med Ulf Ohlsson.

Rak DD: 11 mot 12.

Garderad DD: 2, 3, 11, 12 mot 12.

Rolig för den vågade, DD: 12 mot 13.

Lycka till vid spel! Spelstopp Dagens Dubbel 20.56.

//Jonas Jojo Johannesson

Andelsspel

Spel

Lag

Spelform

Andelar

Pris

In med bollen! Torsviks Tobak ToppTipset 10 81 Visa andel
  • Smeknamn Jojo
  • Högsta vinst 32 500,00 SEK

Jonas Johannesson

Jag heter Jonas Johannesson, en 28-årig värmlänning som varit sportintresserad sedan barnsben. Intresset för att spela & tippa matcher har funnits med ett tag men har ökat de senaste åren, då man framförallt lagt ned mer tid & gått igenom omgångar.

Har själv spelat hockey i stort sett hela livet varav flera år i Hockeyettan. Följer som sagt främst hockey, där SHL & NHL följs dagligen.

Inom fotbollen är det Premier League & Serie A som jag håller den största kollen på.

Trav är även något som jag verkligen fått upp ögonen för de senaste 4-5 åren, där jag fortfarande jagar den riktigt stora vinsten. Travintresset har växt sig så stort att jag i mitten av 2019 blev delägare i en 1-årig hingst efter Yarrah Boko.

Läs mer
In Med Pucken Torsviks Tobak PowerPlay 8 150 Visa andel
  • Smeknamn Jojo
  • Högsta vinst 32 500,00 SEK

Jonas Johannesson

Jag heter Jonas Johannesson, en 28-årig värmlänning som varit sportintresserad sedan barnsben. Intresset för att spela & tippa matcher har funnits med ett tag men har ökat de senaste åren, då man framförallt lagt ned mer tid & gått igenom omgångar.

Har själv spelat hockey i stort sett hela livet varav flera år i Hockeyettan. Följer som sagt främst hockey, där SHL & NHL följs dagligen.

Inom fotbollen är det Premier League & Serie A som jag håller den största kollen på.

Trav är även något som jag verkligen fått upp ögonen för de senaste 4-5 åren, där jag fortfarande jagar den riktigt stora vinsten. Travintresset har växt sig så stort att jag i mitten av 2019 blev delägare i en 1-årig hingst efter Yarrah Boko.

Läs mer
Jonas Johannesson

Jag heter Jonas Johannesson, en 28-årig värmlänning som varit sportintresserad sedan barnsben. Intresset för att spela & tippa matcher har funnits med ett tag men har ökat de senaste åren, då man framförallt lagt ned mer tid & gått igenom omgångar.

Har själv spelat hockey i stort sett hela livet varav flera år i Hockeyettan. Följer som sagt främst hockey, där SHL & NHL följs dagligen.

Inom fotbollen är det Premier League & Serie A som jag håller den största kollen på.

Trav är även något som jag verkligen fått upp ögonen för de senaste 4-5 åren, där jag fortfarande jagar den riktigt stora vinsten. Travintresset har växt sig så stort att jag i mitten av 2019 blev delägare i en 1-årig hingst efter Yarrah Boko.

Mer från Jonas Johannesson