Speltips tillsammans med 

augusti 4, 2021

Godförmiddag på er där ute! Ikväll är det äntligen V86 igen och det är kallblodsderby på Östersundstravet! Här nedan kommer jag att leverera ett dagens dubbel tips med start 21:26. 

DD-1: Här väljer jag att gå rakt ut på 7 Månlykke A.M. Trots att han möter 10 Odd Herakles. När jag läser intervjuer med Gunnar Melander om denna häst så får man en speciell känsla för han vet att detta är en värsting som har en otrolig framtid framför sig. I just detta lopp så är det full laddning som gäller och Gunnar vill vara offensiv i sin styrning. Får man en bra position direkt och att det kanske strular lite för odd Herakles så är det en fin chans till seger. Skorna sitter kvar runt om precis som vanligt och det häftiga med denna häst är att pisken knappt behövs säger Gunnar, det räcker att bara visa spöt så tar han i direkt. Det gillas skarpt! 

Det låter bra på Odd som skall testa något helt nytt innan tävling. Han skall nämligen hoppa upp på bocken och betäcka samma dag som loppet, det har han aldrig gjort tidigare men han har klarat av avels biten galant under sin karriär så det skall nog inte vara några problem. Men om man väljer att leta lite minus så kanske det är en grej. Just nu ett schysst odds på Månlykke och jag väljer att spika i DD-1 

DD-2: här väljer jag att ta med två hästar. 2 Borea Del Circeo och 3 Claude P.hill! Det handlar om ett kortdistans löp på 1640 meter och den förstnämnda hästen är startsnabb och är spetsfavorit i min analys. Väl där så skall det vara en bra chans säger Joman Blekkan! Formen är god och nu kommer hästen till Sverige och får köras med körspö och det skall absolut ses som ett stort plus. Bra chans från spets! 

3 Claude P.hill har inte alls haft med sig flytet senaste loppen och det har varit struligt. En galopp näst senast som förstörde segerchansen men senast fick han utdelning på sin fina form och vann på ett bra och rejält sätt över 2160 meter. Daniel Wäjersten har nästan alltid riktigt bra snurr på stallet och är en bra kusk som tror på en bra chans. Han säger att hästen kommer mer och mer och har vunnit över distansen tidigare. Här kör man barfota runt om och man bör se upp här om man inte väljer att spela en rak dubbel! 

Dagens dubbel system: 

System 1

DD-1: 7 Månlykke A.M. 

DD-2: 2,3 

Insats 100 kr ( totalt 200 kr )

  • Kombination 7 – 2 ger odds 6,87
  • Kombination 7 – 3 ger odds 11,86

System 2

DD-1: 7, 10

DD-2: 2,3,7

Insats 30 kr ( totalt 180 kr ) 

  • Kombination 7 – 2 ger odds 6,88
  • Kombination 10 – 2 ger odds 8,10
  • Kombination 7 – 3 ger odds 11,82
  • Kombination 10 – 3 ger odds 13,37
  • Kombination 7 – 7 ger odds 14,51
  • Kombination 10 – 7 ger odds 15,95

Ni hittar mitt andelsspel här nedan till kvällens  V86 omgång. Lycka till / Hampus Välj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
MinAndel
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED