Speltips tillsammans med 

augusti 25, 2021

Det var ett tag sen men nu är vi här igen så ni kan andas ut!

Dags för en ny omgång ute i europa och kan Malmö ta sig till gruppspel i champions league så är ALLT möjligt!

Klicka här för att komma till andelsspelet!

Systemet har legat uppe nån dag och andelarna rör på sig snabbt så in och hugg!

Vi har även öppnat två system på stryket med jackpoooooooot!

Häng med!

Spikarna

Olympiakos:

Olympiakos har med sig 3-0 från senaste mötet vilket är lite problematiskt då man skulle ha råd att förlora matchen med udda målet. Men om vi tittar på detta möte ”historiskt” (tre senaste mötena) så har Olympiakos inte släppt in ett enda mål mot Sl.B. Vi tror att det kommer fortsätta vara så!

Tottenham:

Tottenham åkte på däng och P.Ferreir tog med sig en 1-0 ledning till detta möte. Tottenham är alltså piskade att vinna för att ens kunna få till en förlängning. Det gör de! Även om procenten gör att man skulle vilja gardera så tror vi inte att det är värt att slösa en gardering här!

FC Köpenhamn:

Vann borta med 1-2, är starkare hemma på parken. Kryss räcker och hade det var på bortaplan hade vi garderat med krysset men hemma, hemma går man för seger.

Roma:

Samma tanke här som med FCK, samma läge. Hemma går man för vinst!

Skrällen vi vill ha

Hammarby har varit bra på hemmaplan. Basel på plastgräs? Kan gå och till 21% (i dagsläget) är det en intressant helgardering.

Skrällen vi förtjänar:

Rosenborg förlorade borta mot Rennes med 2-0, måste gå offensivt och har en god chans i denna match. Även om vi tror att Rennes fixar det så kan Rosenborg ta segern hemma.Välj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED