"Grillmästarn"

Joakim Eriksson

Lag: Torsviks Tobak
Högsta vinst: 577 000 kr
Förebild: Min far
Favorit spelform: V86
Intresse: Grilla
Joakim Eriksson

Min förebild: Min stora förebild i livet är min pappa. Han finns alltid där när man behöver hjälp eller bara tips på grillideér. Det var han som introducerade mig första gången när jag var 7 år för grillning. Vi stod ihop och pensla köttet och försökte känna stekgraderna. Han är grym!

Roligare spelformen: Det måste ändå vara V86. Det är de svåraste streckspelet där precis allt kan hända. Det finns även mindre tips att läsa så man måste verkligen göra jobbet grundligt. Underbar spelform.

Mitt största Intresse: Givetvis är det min familj som tar den största tiden men får jag en stund över, dag som natt, så smyger jag gärna ut till min grill och lägger på vad som bjuds. När man står där helt själv så kommer ett sorts lugn över mig som aldrig infinner sig annars. Jag grillar allt, hela tiden, året runt. Det är en livsstil.

Travet ligger mig extremt varmt om hjärtat, speciellt kallblod. Jag har haft ett gäng under mina år men nu har jag bara ett, Monster Mustasch. En 4 årig grabb som älskar livet och är bland de lataste jag mött. Men på tävlingsbanan, då blir han fullt fokuserad och vet precis vad som gäller.

Min högsta vinst: Det var när jag satte dit full pott på V75 Mantorp för några år sedan. 577.000kr fick 15 glada andelsägare dela på. Grym känsla att kunna dela ut fina pengar. Många som hörde av sig och tackade. Sånt värmer i grillhjärtat.

// Joakim Eriksson

Mina speltips

Mina andelsspel