"Cola"

Joakim Sjöholm

Lag: Torsviks Tobak
Högsta vinst: 192 000 kr
Förebild: Carl Johan Jepson
Favorit spelform: High Five
Intresse: Franskt trav
Joakim Sjöholm

Jag har sysslat med trav sedan mitten av 70-talet, på den tiden missade jag aldrig Sundbyholm. Åkte på 80 talet till Solvalla mer eller mindre alla tävlingsdagar.

På senare år har jag som så många andra mest följt det via liven dock. Bra koll på utländskt trav speciellt Franskt då, som jag har bra resultat på.

V75 och V86 är jag inte emot storfavoriter, men spikar inte heller för att andra gör det. Kan spika mindre betrodda om jag tror den har bäst chans i loppet.

Kommer spela med 2 spikar normalt sett, på V86 kan det ibland med en tredje. Hoppas kunna spela in fina vinster framöver, kommer jobba stenhårt med analyserna.

Statistik är viktigt inom trav, men inte allt! Läsa vad kuskar och tränare säger, är intressant men gäller att sålla bland all info. Numera finns ju en uppsjö experter och tyckare, mitt råd gå på egna tankar i första hand.

Jag börjar mitt arbete med V75 på Söndag kvällen så snart startlistorna kommer upp. Jobbar sedan vidare med lopparkiv mm under veckan, framåt Torsdag är grunden klar. Tar sedan in all info under Fredag/Lördag och ibland korrigerar man lite med den. Framåt lunchtid på Lördagar (V75) Onsdagar (V86) kan ni se 95% av systemet. Lämnar alltid lite utrymme för värmningar och stallbacks rapporterna. Ibland får man ju se en värmning som måste med på kupongen i sista stund.

Välkommen att haka på!

Mina speltips

Mina andelsspel