Jonas Johannesson

"Jojo"

Lag: Torsviks Tobak

Högsta vinst: 32500

Favoritlag: Färjestad BK

Förebild: Sir A Ferguson

Roligast spelform: V75

Intresse: Sport

Jonas Johannesson

Jag heter Jonas Johannesson, en 29-årig värmlänning som varit sportintresserad sedan barnsben. Intresset för att spela & tippa matcher har funnits med ett tag. Spel för mig är gemenskap & spänningen den ger. Gillar att gräva ner mig när det är dags för att ta sig an ett streckspel & mina kuponger ska innehålla lite av allt är tanken.

Har själv spelat hockey i stort sett hela livet varav flera år i Hockeyettan. Följer som sagt en hel del hockey, där SHL & NHL kikas igenom dagligen.

Inom fotbollen är det Premier League & Manchester United som är ligger mig närmast hjärtat. Serie A är även det en liga jag gillar skarpt & har bra koll på.

Sedan har vi travet. Travet är något som jag verkligen fått upp ögonen för & intresset började växa ordentligt runt 2015. Travintresset växte sig så stort att jag i mitten av 2019 blev delägare i en häst efter Yarrah Boko. Tanken är att Jason Doyle (som hästen heter) ska börja tävla under sin 3-årings säsong 2021.

SPELTIPS

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED