Favoritkollen V86 Onsdag

2018-05-15 13:07

Hej ūüĆěūüĆěūüĆě

Här kommer Favoritkollen inför V86 Onsdag 16 Maj.

Solvalla/Bergsåker delar på tävlingarna och den kryddas med jackpot!

Det finns för närvarande 3 favoriter över 50%, som jag självklart tycker är roligt och spännande att försöka fälla! Har ett intressant system på gång, som vanligt med garderingar där andra spikar och jag spikar där andra garderar, samt en del riktiga jackpotdrag, systemet mot strömmen helt enkelt!

Preliminärt system kommer upp under morgondagen så håll utkik. Tills dess köp andelar i David mot Goliat via Minandel.se eller Torsviks Tobak & Spel.

Välkomna!

Andelsspel

Spel

Lag

Spelform

Andelar

Pris

David mot Goliat Torsviks Tobak V86 25 9 Visa andel
  • Smeknamn Bj√∂rk
  • H√∂gsta vinst 116 000,00 SEK
  • Favorith√§st Varenne
  • Favoritkusk √Ėrjan Kihlstr√∂m
  • Favoritbana √Öby

Björn Aspelin

Jag är en grymt travintresserad man på 37 år. Har haft trav som intresse länge och det började på Varenne, Järvsöfaks och Scarlet Knights tid. För 1 år sedan startade jag upp ett Tillsammans-lag, vilket är bland det roligaste jag gjort!

Mitt sätt att tippa är att blanda magkänslan med hjärna, hjärta och statistik. Jag är inte rädd att gå emot storfavoriter. Ibland lyckas man fälla dem! Jag använder även StableEye, som jag tycker är ett utmärkt hjälpmedel, med dess olika parametrar.

 

 

Läs mer
David vs Goliat Torsviks Tobak V75 25 9 Visa andel
  • Smeknamn Bj√∂rk
  • H√∂gsta vinst 116 000,00 SEK
  • Favorith√§st Varenne
  • Favoritkusk √Ėrjan Kihlstr√∂m
  • Favoritbana √Öby

Björn Aspelin

Jag är en grymt travintresserad man på 37 år. Har haft trav som intresse länge och det började på Varenne, Järvsöfaks och Scarlet Knights tid. För 1 år sedan startade jag upp ett Tillsammans-lag, vilket är bland det roligaste jag gjort!

Mitt sätt att tippa är att blanda magkänslan med hjärna, hjärta och statistik. Jag är inte rädd att gå emot storfavoriter. Ibland lyckas man fälla dem! Jag använder även StableEye, som jag tycker är ett utmärkt hjälpmedel, med dess olika parametrar.

 

 

Läs mer
Björn Aspelin

Jag är en grymt travintresserad man på 37 år. Har haft trav som intresse länge och det började på Varenne, Järvsöfaks och Scarlet Knights tid. För 1 år sedan startade jag upp ett Tillsammans-lag, vilket är bland det roligaste jag gjort!

Mitt sätt att tippa är att blanda magkänslan med hjärna, hjärta och statistik. Jag är inte rädd att gå emot storfavoriter. Ibland lyckas man fälla dem! Jag använder även StableEye, som jag tycker är ett utmärkt hjälpmedel, med dess olika parametrar.

 

 

Mer från Björn Aspelin