Speltips tillsammans med 

V75 dimman har lagt sig och det börjar bli dags att öppna upp böckerna för GS75 plugget. Det blev en härlig V75 omgång på skaraslätten denna lördag. En blandning med väldigt bra prestationer, olyckligtvis många omstarter i voltstartsloppen och en grym diskussion mellan Örjan och Adrian. En bra lördag med andra ord! Vi lägger lördagen bakom oss och laddar inför morgondagens Grand slam 75 omgång. Formen hos oss på minandel är god då det var många som var nära 7an idag och Johan Ulvestål som satte den.

Som rubriken lyder så är det Eskilstuna som är värd för omgången och just nu så snöar det utanför mitt fönster och det kan bli en spännande omgång om vädret skulle strula ordentligt. Det är en del lopp där det är väldigt få hästar i och det vill man såklart aldrig ha i omgångarna, men jag tycker ändå att det kan hända saker i loppen ändå. Just nu är det två väldigt stora favoriter i omgången och jag väljer en av dem just nu. Det ser onekligen bra ut för 2 Remarkable Feet i AVD-1 som blir min bästa spik i omgången. Hästen har toppform och kommer från en väldigt bra prestation på V75 för två veckor sedan då han gick utvändigt 750 kvar och tagit över ledningen halvvarvet före mål. Hästen är startsnabb och i ledningen så är det definitivt hästen att slå. Jörgen Westholm har jätteform på stallet på de hästar som startar och det låter bra inför detta också. Ural och Urban Kronos är värst emot om man går på kapacitet men det är två hästar som gör årsdebut och förmodligen behöver lopp i kroppen mot en formtoppad Remarkable Feet.

AVD-3 är ett montélopp över 1640 meter och här tänker jag leta skräll. Det är två hästar som sticker ut om man kollar på procenten och favoriten har ett klurigt läge. 9 Princess Orlando var jätteduktig näst senast och vann på ett fint sätt. 4-5 invändigt och låg i stort sätt sist med varvet kvar och gick kanonfint i tredjespår och masserade ner ledaren efter sista sväng. Detta blir andra gången med duktiga Tova Bengtsson och hästen trivs med henne som ryttarinna. Givetvis så är läget inte heller det bästa men om det skulle klaffa och med lite tur så tycker jag att detta är en bra skräll till 6 % just nu på streckspelet.

Om ni vill spela med mig så erbjuder jag en andel med 15 exklusiva andelar och dem kostar 100 kr st! om du trycker ”köp här” så kommer du direkt till andelen. KÖP HÄR!

Lycka till på spelen och jag hoppas att tipsen levererar!! / HampusVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED