Speltips tillsammans med 

maj 23, 2021

1) Känns som ett tvåhästars lopp kan jag tycka, visserligen finns ett par som kan utmana, men tror man kan låsa på 2z Sätter 2 Gerben (26%) knappt före 7 D.Day Zet (26%) går då på läget endast, men fullt möjligt att vända ranken också.

2) Dagens i särklass största favorit blir Goop’s 2 Cena (68%) Alldeles för stor för min del, jag försöker sänka den lampan. Plockar med 4 Betulla C.R.(4%), 6 Gordon´s Wine (9%) och definitivt 9 Love´em (9%) som ju har rygg på favoriten och kan mycket väl få en smörresa.

3) Tror Jorma vinner med 8 La Verite (34%) sett den flera gånger och imponerats, en hårding som går hela vägen ju. Kontio räds inte dödens med den och den som svarar lär inte vinna loppet då?

4) Tänkte måla på en del här, blir nog iallafall 6-8 streck? Tipsettan på Goop med 7 Billions (24%) dock årsdebut och det ger lite tvekan, sålunda plockar jag med ett antal här!

5) Känns som en duo på start har bästa chans här, men stämmer det? 1 Beauty Kronos (42%) blir svårslagen från ledningen, men är ingen garanti på att den håller upp den? 2 Myse d´Erpion (30%) har varit nere i Frankrike och tävlat, gjorde absolut inte bort sig, och har skaffat hårdhet på det. Kollade i lopparkivet och även 3 Omega Superstar (11%) får plats på kupongen, likaså 10 Divine (6%) trots 40 meter tillägg.

6) Tror mest på 9 Deede Star (41%) som jag hade spikat om framspår, men som favorit över korta häcken & bakspår?? Nja, plockar med 1 Adi Gallia (15%) & 4 Karamell Hill (25%)

7) Spikar i avslutningen 6 Höstbolillemor (46%) anledningen? tja, kolla årets starter i lopparkivet så ser ni. Leder detta runt om tror jag, självklart kommer den som klar favorit dock garderas på ”David krossar Goliat” systemet som garderar ALLA storfavoriter ALLTID!

MINA TILLSAMMANS GS75
Grand Slam Viet Nam (15 andelar x 55 kr)
Tipsen ovan ligger till grund för detta system alltså
David Krossar Goliat (50 andelar x 9 kr)
Alla storfavoriter garderas som sagt alltid på dettaVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED