Speltips tillsammans med 

maj 3, 2020

Idag ska vi bege oss till Vaggeryd som är en känd skrällbana. Banbredden på Vaggeryd mäter 19,5 meter rakt över banvallen vid båda starterna. Man använder sig av en rak startbilsvinge vid starterna där man använder bil vilket inte lämnar någon fördel till hästarna längst ut. Spår 7,8 är med andra ord inte mycket att jubla över när travet körs på Vaggeryd. Dessutom har man ett långt upplopp på 200 meter vilket leder till att många hästar får chansen tillslut.

Omgångens bästa spik:

1 Counterfeightr (16%) – hästen satt fast med rubbet i den senaste starten och hade ekipaget hittat ut i tid så hade man vunnit det loppet. Jag är inte så bekymrad över innerspåret denna gång då man ofta får luckan på Vaggeryd och jag tror dessutom Peter Untersteiner lyckas styra ut hästen i andra spår direkt. Så som hästen såg ut senast så bedömer jag vinstchansen till 30-35% så spelvärdet på denna spik är löjligt bra!

Omgångens bästa drag:

2 Perfect Gede (17%)– Hästen var riktigt bra näst senast på Eskilstuna när man spetsade från spår 6 och ledde runtom. Nu har man perfekta förutsättningar med spår 2 och jag tror man leder detta lopp väldigt länge!!

Omgångens överspelade:

11 Silent Honor (66%) – är kanske bästa hästen men har bara startat 8 gånger i sin karriär. Dessutom vore det tjänstefel att spika en sådan orutinerad megalampa från spår 11. Här kryllar det av andra drag som tex, 1,2,9 som inte är mycket sämre än favoriten.

För ni som inte gör en egen lapp så har jag konstruerat ett andelsspel som kostar 250kr/andelen. Ni finner den nedanför:

https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/101698_GS75_2020-05-03_43_4Välj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED