GS75 – Vaggeryd 3/5

2020-05-03 11:25

Idag ska vi bege oss till Vaggeryd som är en känd skrällbana. Banbredden på Vaggeryd mäter 19,5 meter rakt över banvallen vid båda starterna. Man använder sig av en rak startbilsvinge vid starterna där man använder bil vilket inte lämnar någon fördel till hästarna längst ut. Spår 7,8 är med andra ord inte mycket att jubla över när travet körs på Vaggeryd. Dessutom har man ett långt upplopp på 200 meter vilket leder till att många hästar får chansen tillslut.

Omgångens bästa spik:

1 Counterfeightr (16%) – hästen satt fast med rubbet i den senaste starten och hade ekipaget hittat ut i tid så hade man vunnit det loppet. Jag är inte så bekymrad över innerspåret denna gång då man ofta får luckan på Vaggeryd och jag tror dessutom Peter Untersteiner lyckas styra ut hästen i andra spår direkt. Så som hästen såg ut senast så bedömer jag vinstchansen till 30-35% så spelvärdet på denna spik är löjligt bra!

Omgångens bästa drag:

2 Perfect Gede (17%)– Hästen var riktigt bra näst senast på Eskilstuna när man spetsade från spår 6 och ledde runtom. Nu har man perfekta förutsättningar med spår 2 och jag tror man leder detta lopp väldigt länge!!

Omgångens överspelade:

11 Silent Honor (66%) – är kanske bästa hästen men har bara startat 8 gånger i sin karriär. Dessutom vore det tjänstefel att spika en sådan orutinerad megalampa från spår 11. Här kryllar det av andra drag som tex, 1,2,9 som inte är mycket sämre än favoriten.

För ni som inte gör en egen lapp så har jag konstruerat ett andelsspel som kostar 250kr/andelen. Ni finner den nedanför:

https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/101698_GS75_2020-05-03_43_4

Andelsspel

Spel

Lag

Spelform

Andelar

Pris

Victory Torsviks Tobak V75 10 350 Visa andel
 • Smeknamn Thellan
 • Högsta vinst 1 700 000,00 SEK
 • FavorithästCoctail Jet
 • FavoritkuskBjörn Goop
 • FavoritbanaAxevalla

Victor Thelander

Victor Thelander heter jag. Spelade mycket online-poker som ung och kom in på travet 2008. Jag har även arbetat inom spelbranchen i 5 år sedan tidigare.

Jag analyserar alla lopp i ATGs lopparkiv och jag har bra koll på övriga spelarkåren. Jag spelar alltid med spelvärda spikar och går ofta emot storfavoriter! Jag gör jobbet och lägger ner de timmar som krävs för ha koll på omgångarna!

Att spela med mig ska vara långsiktigt då jag hellre vinner stort 2-5 gånger per år än att plocka många SJUOR i lätta omgångar.

Läs mer
Victory Torsviks Tobak Stryktipset 10 259 Visa andel
 • Smeknamn Thellan
 • Högsta vinst 1 700 000,00 SEK
 • FavorithästCoctail Jet
 • FavoritkuskBjörn Goop
 • FavoritbanaAxevalla

Victor Thelander

Victor Thelander heter jag. Spelade mycket online-poker som ung och kom in på travet 2008. Jag har även arbetat inom spelbranchen i 5 år sedan tidigare.

Jag analyserar alla lopp i ATGs lopparkiv och jag har bra koll på övriga spelarkåren. Jag spelar alltid med spelvärda spikar och går ofta emot storfavoriter! Jag gör jobbet och lägger ner de timmar som krävs för ha koll på omgångarna!

Att spela med mig ska vara långsiktigt då jag hellre vinner stort 2-5 gånger per år än att plocka många SJUOR i lätta omgångar.

Läs mer
Victory GS75 Torsviks Tobak GS75 10 250 Visa andel
 • Smeknamn Thellan
 • Högsta vinst 1 700 000,00 SEK
 • FavorithästCoctail Jet
 • FavoritkuskBjörn Goop
 • FavoritbanaAxevalla

Victor Thelander

Victor Thelander heter jag. Spelade mycket online-poker som ung och kom in på travet 2008. Jag har även arbetat inom spelbranchen i 5 år sedan tidigare.

Jag analyserar alla lopp i ATGs lopparkiv och jag har bra koll på övriga spelarkåren. Jag spelar alltid med spelvärda spikar och går ofta emot storfavoriter! Jag gör jobbet och lägger ner de timmar som krävs för ha koll på omgångarna!

Att spela med mig ska vara långsiktigt då jag hellre vinner stort 2-5 gånger per år än att plocka många SJUOR i lätta omgångar.

Läs mer
Victory Tillsammans Torsviks Tobak V75 10 125 Visa andel
 • Smeknamn Thellan
 • Högsta vinst 1 700 000,00 SEK
 • FavorithästCoctail Jet
 • FavoritkuskBjörn Goop
 • FavoritbanaAxevalla

Victor Thelander

Victor Thelander heter jag. Spelade mycket online-poker som ung och kom in på travet 2008. Jag har även arbetat inom spelbranchen i 5 år sedan tidigare.

Jag analyserar alla lopp i ATGs lopparkiv och jag har bra koll på övriga spelarkåren. Jag spelar alltid med spelvärda spikar och går ofta emot storfavoriter! Jag gör jobbet och lägger ner de timmar som krävs för ha koll på omgångarna!

Att spela med mig ska vara långsiktigt då jag hellre vinner stort 2-5 gånger per år än att plocka många SJUOR i lätta omgångar.

Läs mer
Victory V86 Torsviks Tobak V86 25 125 Visa andel
 • Smeknamn Thellan
 • Högsta vinst 1 700 000,00 SEK
 • FavorithästCoctail Jet
 • FavoritkuskBjörn Goop
 • FavoritbanaAxevalla

Victor Thelander

Victor Thelander heter jag. Spelade mycket online-poker som ung och kom in på travet 2008. Jag har även arbetat inom spelbranchen i 5 år sedan tidigare.

Jag analyserar alla lopp i ATGs lopparkiv och jag har bra koll på övriga spelarkåren. Jag spelar alltid med spelvärda spikar och går ofta emot storfavoriter! Jag gör jobbet och lägger ner de timmar som krävs för ha koll på omgångarna!

Att spela med mig ska vara långsiktigt då jag hellre vinner stort 2-5 gånger per år än att plocka många SJUOR i lätta omgångar.

Läs mer
Victor Thelander

Victor Thelander heter jag. Spelade mycket online-poker som ung och kom in på travet 2008. Jag har även arbetat inom spelbranchen i 5 år sedan tidigare.

Jag analyserar alla lopp i ATGs lopparkiv och jag har bra koll på övriga spelarkåren. Jag spelar alltid med spelvärda spikar och går ofta emot storfavoriter! Jag gör jobbet och lägger ner de timmar som krävs för ha koll på omgångarna!

Att spela med mig ska vara långsiktigt då jag hellre vinner stort 2-5 gånger per år än att plocka många SJUOR i lätta omgångar.

Mer från Victor Thelander
Dagens Dubbel 29/5
2020-05-29 17:03
Läs mer
V64 Bollnäs 15/5
2020-05-15 18:26
Läs mer