Speltips tillsammans med 

augusti 28, 2021

Så gött det är att vara igång igen alltså. Förra veckan summeras med 11 rätt och spelidéerna jag skrev här satt som en smäck! Spik på Manchester city och vaska överstreckade Derby. Bra start. Tyvärr jagade jag utdelning och då blev det inte tretton. Helt lugnt med mig när det landar på liten utdelning. Nya tag i helgen och jag har två riiiiiktigt fina drag inför lördagens omgång. Häng på!

Spikar:

Match nr 7. Barnsley – Birmingham. 1

En till synes oviss och jobbig match på stryket för väldigt många. Birmingham drar åt sig blickarna efter förra helgens överkörning av Luton med 5-0, starkt! I övrigt har man inte presterat något speciellt i mina ögon. Barnsley har öppnat lite trevande där man haft svårt att vinna tighta matcher. Men kikar vi på hur det gick förra säsongen så är det klasskillnad mellan lagen. Barnsley tog en meriterande femteplats och spelade play-off till Premier League medan Birmingham brottade till sig en 18:e plats…. Här råder det klasskillnad och till procenten är spiken på Barnsley mumma!

Övriga tänkbara spikar: Bournemouth, West Ham, Aston Villa

Favoriter att fälla:

Match nr 1. Liverpool – Chelsea. X2

Omgångens smällkaramell som avslutar lördagen. Toppmöte i PL mellan två titelkandidater. Båda har öppnat starkt och har 6 inkasserade poäng samt noll insläppta mål. Jag tycker dock att Chelsea har övertygat mest. Jag tycker man ser så självklara ut i det man gör, hur ska Chelsea ens förlora en match i år? Inte förlorar man i helgen det tror jag inte. Det blir mitt drag. Liverpools senaste insats mot Burnley lämnade lite att önska, visst man vann med Burnley var inte helt oävna och skapade en del. Jag kör X2 här och litar på Tuchels mannar, den djärva kan till och med spika…

Övriga skrällar: Reading, Everton, Newcastle

Till helgen blir det inget system med andelar från mig då jag är upptagen under de viktigaste timmarna på lördagen… Nämligen då det vankas laguppställningar och oddsdropp. Så kör på mina tips om ni är sugna! Kom ihåg att spel i första hand är en rolig grej vi kör tillsammans, finns aldrig några garantier för att vinna pengar. Men med gediget jobb och smartness kan man i alla fall öka chanserna avsevärt. Må väl och ta hand om er så jobbar vi in 13 rätt tillsammans! Lycka till där ute!

/DanielVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED