Speltips tillsammans med 

Förra helgen åkte vi på två sena baklänges som tyvärr förstörde möjligheterna för utdelning.
Vi tar nya tag den här helgen och hoppas såklart på revansch!

En på förhand svår omgång men jag tror mig ha hittat lösningen. Häng på!

Omgångens drag

Hammarby fick rejäl islossning i sin senaste match mot Degerfors och tränarbytet verkar onekligen ha gett önskad effekt! Man möter nu ett Örebro som befinner sig i fritt fall. Trots bortaplan så tar jag ställning och spikar ”Bajen”! 2

Omgångens mest överspelade

IFK Göteborg tog en efterlängtad trepoängare senast och förhoppningsvis var det slutet på den negativa trenden för ”änglarna”. Här är man dock extremt överspelade och undertecknad behöver se mer av göteborgarna innan jag ens överväger att spika. 1X!

Omgångens luring

AIK – Kalmar
Solnalaget levererade förra veckan och hemma på Friends är man erkänt starka. Kalmar under Rydström är i det närmsta pånyttfödda och inte ett lag man bara städar av banan. Trots förlusten senast mot Häcken så spelade man under stunder ut Göteborgslaget.
AIK är i egenskap av hemmalag fullt förståeligt klara favoriter men jag ställer mig tveksam till att det blir så lätt som spelarkollektivet verkar tro.

Jag helgarderar och hoppas på att Kalmar
överraskar! 1X2

Andelsspel

Om du vill haka på mitt andelsspel på Svenska Spel så klickar du HÄR så kommer du rätt. En andel kostar 150 kr och systemen består av 10 andelar. Finns 3 kvar just nu!Välj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED