Speltips tillsammans med 

God dagens! Johnny Boy här!

Lördagens omgång med engelska fotboll lockar. Jag har djupdykt och hittat ett stabilt singelstreck samt ett kryss som måste med på kupongen för att skapa möjlighet till storvinst!

Speltips

Omgångens spik

Norwich får besök av ett Liverpool som förstärkt med Konaté och har nu även Van Dijk tillbaka. Norwich har i sin tur tappat sin stjärna Buendia som skrivit på för Aston Villa. Hemmalaget har en tendens att spela offensivt och lite väl naivt, det tror jag att Liverpool utnyttjar och spikar således Klopps mannar. 2!

Omgångens spelvärda

Chelsea vann tidigare under veckan supercupen efter straffar och är rättmätiga favoriter i hemmamötet mot Palace. Men när svenska folket streckar Chelsea till över 80% så lockar krysset alldeles för mycket. 1X!

Andelsspel

Är du med på mina tankar kan du köpa in dig i mitt andelsspel till lördagens stryktips. De 10 andelarna brukar ta slut rätt fort, så vila inte på hanen om du ska med.


Klicka här för att komma till mitt andelsspel på Svenska Spel!

Lycka till oavsett med litet!

Med vänlig hälsning, Johnny BoyVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED