Speltips tillsammans med 

Det är jackpot på båda lördagstraditionerna. V75 från Solänget levererar en jackpot där 46 miljoner är med i extrapotten och på stryktipset är det 10 miljoner extra att spela om. Jag hade tänkt att bjuda på en skräll på varje spelform idag. Och jag börjar med V75-skrällen!

V75

I Avdelning 2 så hittar vi en megafavorit i Santos De Castella som absolut har en bra uppgift framför sig. Men jag vill ändå försöka fälla denna favorit då hästen har en hög procent när det gäller galopper och att man nu måste köra med vanlig vagn när det är voltstart och det är ett minus då jag tycker att hästen springer bättre i en jänkarvagn. Jag vill istället varna för 2 Diones Smaragd som körs och tränas av den otroligt formstarka Daniel Wäjersten! Detta är en fin häst som senast rullade över i galopp men jag tror inte Daniel är orolig för detta då hästen annars är väldigt säker av sig. Från detta spåret så kommer man få en fin resa, och man kan skrälla till ordentligt när det vankas upplopp. Voltstart är inga problem och det kan bli ändring i huvudlaget idag. Endast TRE procent!!! Här hittar ni min andel till dagens V75! 106 kr andelen, 10 exklusiva andelar ”all in med svärd” För att kolla in andelspelet klicka HÄR!

Stryktipset

När det gäller stryktipset så har jag valt att ta fram Barnsley som helgens bästa skräll som tar sig an Reading borta. Reading står just nu i 66 % och Barnsley 14%. Resultaten har inte speglat favoriternas form och har nog haft lite tur, speciellt i senaste matchen då man endast vann med 1-0 mot Cardiff som var det bästa laget i den matchen. Grundstyrkan finns i båda lagen, barnsley jobbar med skador och det lutar åt att ta upp pigga spelare från U23 laget det ser jag inte som ett minus. En typisk öppen match från England som kan sluta hur som helst om bortalaget får momentum. Rolig skräll!

Vill du ha andel till dagens omgång? Min kostar 100 kr st och vi spelar 10 st andelar.

Kolla in andelsspelet HÄR!

Trevlig lördag och lycka till på spelet! / Hampus

Välj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
MinAndel
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED