Speltips tillsammans med 

Ny vecka innebär ny omgång av stryktipset. Och vilken satans jackpott vi står inför, 18 starka millar i potten och här ska vi kriga! Formen för egen del är relativt god. Förra helgen blev det en rätt stor favoritkavalkad och då var vi tyvärr inte med och krigade. Innan dess hade vi två 11or i rad vilket kanske inte är något att skryta om men vi är där och nosar. På tal om favoriter så finns det en hel del på helgens kupong faktiskt. Kan bli så att vi får se en ny, ännu större, jackpott nästa helg. Här gäller det att försöka fälla rätt favorit och hitta bra kombinationer. Jag tror mig ha hittat en fin väg till helgen som jag hoppas kan ge betalt. Därmed går vi direkt in i tipsen, häng med!

SPIKAR

Match nr 7. Preston – Brentford. 2

Älskade Brentford är ännu en gång med på kupongen. Brentford som har fått lite grus i maskineriet senaste tiden med väldigt många retliga kryss. Tiden börjar sina och snart är säsongen över, trots en tredjeplats är det så pass tight i tabellen att man faktiskt kan hamna utanför play-off platserna… Det tror jag inte man gör och här är det dags att steppa upp alltså. Trötta Preston står för motståndet och jag tror faktiskt att Brentford bara vinner. Preston ligger lite i ingenmansland, kommer inte åka ut, kommer inte ta play-off plats. Vunnit en av sina nio senaste hemmamatcher dessutom så hemmaplansfördelen kan vi räkna bort. Till 58% gillar jag verkligen spiken på Brentford som bara måste vinna nu! Banka in bortatvåan så åker vi.

Match nr 9. Derby – Norwich. 2

Vi rör oss vidare till match nummer nio och stöter på serieledarna! Kanariefåglarna går som tåget och kommer från en helt sanslös utskåpning mot Huddersfield där man vann med hela 7-0! Snacka om självförtroende… Vägen mot Premier League är så rak den bara kan vara och det tycks inte finnas några hinder för Norwich. Pukki, Cantwell, Buendia och Skipp håller hög hög klass och skulle göra det bra i Premier League. På andra sidan står ett Derby som haft en kämpig säsong. Formen för dagen är väl inte kanon där man kommer från en seger på senaste nio matcherna. Det ska sägas att de trivs bra hemma på Pride Park då det är här majoriteten av lagets poäng har tagits. Tyvärr är det nog bara att inse att Norwich blir numret för stort för Wayne Rooneys mannar. Till nuvarande 64% bankar vi in ännu en bortatvåa.

Övriga tänkbara spikar: Liverpool, Bournemouth, Chelsea

SKRÄLLAR

Match nr 13. Örebro – IFK Göteborg. 1X

Kul med Allsvenskan på kupongen! I match nummer 13 gästar anrika IFK Göteborg, Örebro och den svenska fotbollen kan äntligen kicka igång. Blåvitt som verkligen har rustat inför säsongen med flera namnstarka profilvärvningar med Marek Hamsik i spetsen. På pappret har IFK givetvis en bättre trupp en Örebro, men fotboll spelas inte på pappret. ”Rolle” Nilsson ska också få ihop något av detta stjärnspäckade gäng vilket inte är så enkelt. Tycker inte dom har övertygat i träningsmatcherna faktiskt, på lång sikt kan det bli bra. Men just nu känns det inte som allt är på plats. Örebro då? Jo här kommer det inte bli några överraskningar. Man slutar runt 9e plats som vanligt och tuggar vidare. Laget har haft en tendens senaste åren att öppna ganska starkt i ligaspelet men sedan planar ut prestationsmässigt under säsongen. Romain Gall tror jag blir en väldigt viktig spelare för hemmalaget och går nog en strålande säsong till mötes. Ja, ni kanske hör vart detta landar? Jag tror faktiskt inte att IFK Göteborg vinner på plastgräset i Örebro och landar således i 1X! Fina fina Örebro!

Match nr 3. Barnsley – Middlesbrough. 1X2

Match nummer 3 bjuder på ett fint möte mellan två lag på den övre halvan av tabellen. Barnsley hade en period där man inte kunde annat än vinna vilket gjorde att man nu, välförtjänt, ligger på en prestigefylld play-off plats. På besök kommer extremt svårspelade Middlesbrough som även dom gjort det riktigt bra. Har inte hållit hela vägen till play-off plats men man är strax där under och nosar. Middlesbrough har ett utav de bättre försvaren i ligan och släpper inte in mycket mål. Detta kommer bli tufft för Barnsley och jag TROR att matchen kan ticka 0-0 ett bra tag. Till hela 60% vill jag inte lita på Barnsley och krysset till 24% lockar extremt. Här öppnar vi upp plånboken och plockar med alla tecken. Hela upp och jobba in Middlesbrough!

Övriga skrällar: Sheffield Wednesday, Crystal Palace, Blackburn

Då var vi halvvägs in i denna stryktipshelg. Analysen är gjord och nu återstår bara systemkomponerandet här framåt lördag. Jag kan lova att jobbet kommer göras, analyser av oddsdropp och laguppställningar är ett måste. Det är bannemig dags att pricka den där åtråvärda 13 lappen nu. Gillar ni vad ni hör och har en slant över så får ni mer än gärna köpa en andel av mig. Annars är ni givetvis bara välkomna att ta del av mina tips och knåpa ihop era egna system. Vi kör ett Dewans dirty tolv och länk till den finns här nedan. Kom ihåg att spel i första hand är en rolig grej vi kör tillsammans, finns aldrig några garantier för att vinna pengar. Men med gediget jobb och smartness kan man i alla fall öka chanserna avsevärt. Må väl och ta hand om er så jobbar vi in 13 rätt tillsammans! Lycka till där ute!

spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22506-dewans-dirty-tolv/spel/596272/1387898

/DewanVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED