Norge-Experten platslir

2019-03-23 0:14

Har studerat denna Norge-omgång extra noga och känner för att dela med mig av en del roliga sidospel. Det finns många spelbolag som erbjuder fastodds på hästspel nu för tiden och de odds jag redovisar här är från Unibet. Oddsen på ATG är rörliga och kan bli både högre eller lägre innan loppen går än de odds jag lägger ut här.

V75-1 (Momarken lopp 5)

3 Soros Kronos plats 4.15
Var kraftigt uppanmäld senast och mötte norska guldhästar. Hakade på okej som fyra då och kusken var väldigt nöjd med vad han kände i hästen då. Känns väldigt bra inför det här och gynnas av den långa distansen då han är mycket mer stark än snabb. Han öppnar bra i voltstart och kusken siktar mot ledningen, dit han också borde ha rätt bra chans att hitta mot rätt starttröga motståndare. Han är obesegrad i ledningen efter 2 försök och håller han sig bara på benen (har en del galopper bakom sig) så ska det vara bra chans att han är bland de tre första i mål här. Unibet erbjuder riktigt bra platsodds till 4.15!

V75-2 (Momarken lopp 6)

4 Balaine plats 3.15
Startade senast 20 meter bakom 3 Towanda’s Classic som är hårt betrodd här. Hästen kördes då fram utvändigt ledande Towanda’s Classic och höll starkt till andraplatsen bakom denna. Efter det har man siktat mot detta lopp och nu står man alltså 20 meter bättre till jämfört med senast. Hästen står perfekt inne i propositionen, tränaren är uppåt, Erlend Rennesvik är en av de bättre kuskarna i Norge. Borde ha vettig chans att dyka upp bland de tre till fint odds.

V75-4 (Momarken lopp 8)

1 Trippson Ø.K. plats 2.55
Står perfekt inne i loppet och ska ha bra chans på att ta hand om ledningen här. Han gillar att löpa på i eget tempo och även om han får svårt att stå emot favoriten till slut så ska han ha mycket bra chans att stå emot för övriga och komma in bland de tre första i mål. Skulle favoriten komma fram tidigt är huvudscenariot att man släpper till denne och även då ska chansen vara bra för att haka på till en plats.

V75-5 (Momarken lopp 9)

3 Red Bar plats 2.75
Gjorde årsdebut senast och gick okej som trea i det loppet som 1 M.S. Triple J. vann överlägset. Ska ha gått framåt mycket med loppet i kroppen vilket även tränaren bekräftar att det känns som i träning. Hästen är riktigt startsnabb och man siktar på att få rygg på den klara favoriten här och sedan ska det vara toppchans att haka på till en platsplacering.


Jimmie Ingo

Jag har spelat ishockey hela livet och travintresset växte fram för ett par år sedan genom travintresserade medspelare. Nu är travet en stor del av livet och det går inte en dag utan att jag ser på trav. Bor i Norge och känner bra till de norska hästarna, vilket gör det extra intressant när V75 går i Norge.

Sedan några år tillbaka har jag och min bror drivit ett privat V75 lag på ATG-Tillsammans där våra andelar spelat in ett par sexsiffriga vinster de senaste åren.

V75 spelar man mot andra spelare! Jag har därför alltid lagt extra vikt på egna idéer och att våga gå min egen väg och struntar i vart ”alla” andra spikar eller garderar. Jag lägger ner många timmar i veckan på att analysera loppen och hur de kommer bli körda. Direkt när startlistorna släpps på söndagarna så sätts arbetet med systemet igång. Jag börjar med att jobba med det lopp som jag tycker ser svårast ut på förhand. Sedan går jag igenom ett lopp om dagen fram till lördagen.

Jag vinner hellre 100 000 kr en gång, än att vinna 10 000 kr nio gånger! Jag kommer alltid att lägga system med potential för hög utdelning och målet är att vi någon gång ska vara ensamma med alla rätt. No Ingo No Bingo !

Mer från Jimmie Ingo