Speltips tillsammans med 

Satan så fint va! Äntligen är vardagen tillbaka med allt vad det innebär. I mitt fall innebär det skola, fotbollsträningar och framför allt stryktips. Europa och stryket brukar under sommarmånaderna inte vara speciellt festliga och då avstår jag gärna. Till helgen ser stryktipset ut som det SKA se ut, bara matcher från PL och Championship där 12 av 13 matcher startar klockan 16:00. Detta kryddat med jackpott, oj oj oj… Nu gäller det att vässa geniknölarna. Jag har varit lite inkonsekvent med mitt andelsspelande av lite olika anledningar senaste tiden. Nu har jag bestämt att jag öppnar upp system när det vankas jackpott. Spelvärdet skall vara högt då vi alltid vill ha chans på fin utdelning. Hur ser vi på helgen då? Det finns ett gäng väldigt stora favoriter, vilket gör att utdelning kan skjuta i höjden eller bli en ruskig besvikelse. Vi får se, men det finns lite olika vägar att ta mot 13 och jag har än så länge inte helt landat i vad som är bäst. Dock har jag givetvis gått igenom alla matcher på kupongen och har hittat både spikar och drag som vanligt, häng på!

Spikar:

Match nr 2. Manchester City – Norwich. 1

Ja alltså, här har vi den överlägset största favoriten på kupongen. Kanske en av de största favoriterna rent oddsmässigt som vi kommer att få i år. Hur som helst är det också befogat och jag tror inte det behövs en närmre beskrivning kring varför Manchester City bör vinna matchen. Vill man gå för miljoner bör man gardera, men man ska inte göra det för svårt för sig. Beroende på hur odds och streck landar i andra matcher framåt lördag så finns det chans till gardering här. Dock sker endast gardering om Kevin De Bruyne inte startar. Startar han så är det ingen idé att försöka ta ner månen. Just nu är det spik här för mig och mycket talar för att spiken sitter kvar 15:59 på lördag.

Övriga tänkbara spikar: Brighton, Aston Villa, Fulham

Skrällar:

Match nr 9. Derby – Middlesbrough. X2

Här hittar vi en fin favorit att plocka bort. Rooneys mannar känns inte vassa någonstans för tillfället, visserligen vann man senast. Men att slå nykomlingen Hull med 34-årige Tom Huddlestone på mittfältet ska inte ses som en bedrift. Näe, visserligen är man bara knappa streckfavoriter just nu på 38% men här väljer jag att skippa hemmalaget helt. Middlesbrough har börjat okej med fyra poäng på tre matcher. Här finns definitivt kapacitet och jag har mycket större tilltro till bortalaget här en till ett deppigt Derby. Middlesbrough är dessutom oddsfavoriter vilket gör det ännu enklare att gå emot svenska folket. Fullt medveten om att det antagligen kommer ändras framåt lördag, men det är inget som kommer ändra min åsikt. X2 hela vägen in i kaklet!

Övriga skrällar: Millwall, Blackburn, Brentford

Då var vi halvvägs in i denna stryktipshelg. Analysen är gjord och nu återstår bara systemkomponerandet här framåt lördag. Jag kan lova att jobbet kommer göras, analyser av oddsdropp och laguppställningar är ett måste. Det är bannemig dags att pricka den där åtråvärda 13 lappen nu. Gillar ni vad ni hör och har en slant över så får ni mer än gärna köpa en andel av mig. Annars är ni givetvis bara välkomna att ta del av mina tips och knåpa ihop era egna system. Vi kör ett Dewans dirty tolv och länk till den finns här nedan. Kom ihåg att spel i första hand är en rolig grej vi kör tillsammans, finns aldrig några garantier för att vinna pengar. Men med gediget jobb och smartness kan man i alla fall öka chanserna avsevärt. Må väl och ta hand om er så jobbar vi in 13 rätt tillsammans! Lycka till där ute!

 spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22506-dewans-dirty-tolv/spel/596272/1748013

//DanielVälj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED