Speltips tillsammans med 

februari 20, 2021

Svenska Spel

Avd1. (lopp 5)

Här tror jag att nr 3 Exclusive Matter har riktigt bra chans att ta hand om ledningen inledningsvis. Antingen testar Stefan Persson i spets eller så släpper man ledningen till en lämplig rygg som är betrodd och därifrån ska det i mina ögon vara en bra chans att ta hand om en topp 3 placering.

Platsodds 2.59

Avd4. (lopp 8)

Här har startsnabba nr 4 Artemide Zack dragit ett kanonspår som gör att man sitter i den främre träffen direkt. Här luktar det hård körning i loppet som jag tror kommer gynna Artemide Zack. Jag räknar med att Jepson hamnar andra/tredje ut. När det blir trötta ben där framme i tät så har jag god tro till att Jepson gungar in Artemide Zack till en topp 3 placering.

Platsodds 4.40

Avd7. (lopp 11)

Oj vilken spurt nr 10 Leon Zon kom med senast över opassande distans. Här är det absolut toppform och nu en mycket mer passande distans. Stefan P Pettersson hemmabidrag tror jag har en toppchans att knipa en topp 3 placering här.

Platsodds 3.00

Här får vi ett Totalodds på mycket fina 34.18.

Spelar 200 kr på denna komb = 6836 kr i möjlig vinst.Välj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

MINA ANDELAR

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED