Om oss

Minandel.se lanserades 2016 av två bröder från Hudiksvall. De såg att det saknades en pusselbit till andelsspelandet och en möjlighet att hjälpa till att bidra till Svensk Travsport och stötta klubbar, banor och föreningar. Genom att kombinera andelsspel och gratis travtips så ville de maximera värdet för kunderna och travet.

Vi är idag tre delägare med brinnande intresse för trav, fotboll och hockey. Vi har tippare från hela Sverige och erbjuder varje dag gratis speltips och travtips och även tips till andra spelformer som t.ex. Stryktipset. Vi har andelsspel till alla de stora spelformerna som V75, V86, Stryktipset, ToppTipset, Bomben, PowerPlay och mer.

Våra travtips och andelsspel har genom åren spelat in flera miljoner och det är alltid lika fantastiska respons från våra besökare. Det är ett av de viktigaste skälen till varför vi gör det här!

MinAndel är en del av Andelsgruppen Sverige AB med säte i Stockholm.

Stöd din klubb eller förening

Stöd din klubb

Vi erbjuder också klubbar och föreningar att tjäna pengar till via andelsspel. Har ni personer i er organisation som är duktiga på att tippa på trav eller fotboll kan ni ansöka om att bli spelläggare hos oss. Stöd din klubb via andelsspel.

Kontakta oss

Vill du kontakta oss kan du maila oss direkt till info@minandel.se.

Alla våra spel görs på externa plattformar som t.ex ATG eller Svenska Spel. Vi hanterar alltså inga insatser, utbetalningar eller kan svara på tekniska frågor rörande dessa plattformar, utan då får man vända sig direkt till spelbolagen.

Vår integritetspolicy

Klicka här för att läsa innehållet i vår integritetspolicy