Läs mer om oss och hur dina andelsspel fungerar!

VINN MER TILLSAMMANS

Minandels tippare skapar varje dag olika spelsystem till olika spelformer, som t.ex. V75, Stryktipset, Topptipset och mer. Dessa system kallas andelsspel eftersom vi delar upp systemet i ett antal andelar som våra kunder kan köpa. D.v.s. köpa andel i spelsystemet.

T.ex. om en tippare gör ett V75-system som kostar 1000 kr och delar upp det i 10 andelar. Då kan du som kund köpa allt från 1-10 andelar á 100 kr. Om 9 andelar redan är sålda så finns det bara 1 andel kvar till salu.

Om systemet inbringar vinst så kommer vinsten att delas på antalet andelar, i det här fallet 10. Så om vinsten blev 100 000 kr så är vinsten för varje andel 10 000 kr. Har du köpt två andelar så blir din vinst 2 x 10 000 kr, dvs 20 000 kr.

Andelsspel gör att vi tillsammans kan spela större system utan att någon enskild spelare behöver stå för hela insatsen, och därmed ökar vi chansen till riktigt stora vinster. Som t.ex. när två av våra tippare vann närmare 7 miljoner tillsammans på V86 en onsdagskväll.

För att köpa våra andelar så klickar du på rubriken Andelar, i huvudmenyn. Där väljer du spelform och vad andelen får kosta. Då kan du där se vilka andelar som finns aktuella hos våra tippare. Klicka på den andelen du vill köpa så slussas du vidare till antingen ATG eller Svenska Spel beroende på spelform. Där slutför du ditt köp. Lycka till!

Minandel.se lanserades 2016 av två bröder från Hudiksvall. De såg att det saknades en pusselbit till andelsspelandet och en möjlighet att hjälpa till att bidra till Svensk Travsport och stötta klubbar. Genom att kombinera andelsspel och gratis travtips så ville de maximera värdet för kunderna och travet.

Vi är idag tre delägare med brinnande intresse för trav, fotboll och hockey. Vi har tippare från hela Sverige och erbjuder varje dag gratis speltips och travtips och även tips till andra spelformer som t.ex. Stryktipset. Vi har andelsspel till alla de stora spelformerna som V75V86Stryktipset, ToppTipset, Bomben, PowerPlay och mer.

Våra travtips och andelsspel har genom åren spelat in flera miljoner och det är alltid lika fantastiska respons från våra besökare. Det är ett av de viktigaste skälen till varför vi gör det här!

MinAndel är en del av Andelsgruppen Sverige AB med säte i Stockholm.

Alla marknadsförda spel görs på externa plattformar som t.ex ATG eller Svenska Spel. Vi hanterar alltså inga insatser, utbetalningar eller kan svara på tekniska frågor rörande dessa plattformar, utan då får man vända sig direkt till spelbolaget.

Vi erbjuder också klubbar och föreningar att tjäna pengar till via andelsspel. Har ni personer i er organisation som är duktiga på att tippa på trav eller fotboll kan ni ansöka om att bli spelläggare hos oss. Stöd din klubb via andelsspel.

Integritetspolicy

Integritetspolicy för MinAndel.se

Gäller från den 1 juni 2018

Den här sidan är till för att informera dig om vår policy när det gäller inhämtning och användning av användardata.

Vi använder din data för att förbättra vår produkt. Genom att du använder vår produkt, tillåter du att vi hämtar in och använder information i enlighet med vad som beskrivs i det här dokumentet.

Vi använder endast data från Google Analytics. Vi använder oss inte av cookies på något annat sätt.

Definitioner

Produkt

Produkten representerar hemsidan MinAndel.se.

Personuppgifter

Personuppgifter innebär enbart din frivilligt inlämnade mailadress.

Användardata

Användardata är sådan data som samlas antingen per automatik eller som är skapad genom ditt användande av produkten. Ett exempel är hur länge du stannar på hemsidan eller hur många av våra undersidor du besöker.

Vilken sorts information samlar vi in?

Vi samlar in flera olika typer av information.

Personuppgifter

De enda personuppgifterna vi samlar in om dig är din frivilligt inlämnade emailadress. Syftet med det är att göra utskick med nyheter och erbjudanden. Om du väljer att överlämna din emailadress till oss accepterar du att vi skickar mail till dig. Om du vill avbryta utskicken, klicka på avregistreringsknappen som följer med varje mail, eller skicka ett mail till info@minandel.se

Användardata

Vi hämtar information om hur produkten används. Den datan kan inkludera exempelvis din IP-adress, vilken enhet du surfar från, vilka av våra undersidor du besöker, vilken dag du besöker vår produkt, tiden du tillbringar med vår produkt eller annan, liknande data.

Varför samlar vi in användardata?

Vi samlar in data av följande anledningar.

  • För att få värdefull information och kunna förbättra vår produkt.
  • För att övervaka användandet av vår produkt.
  • För att hitta och lösa tekniska problem.

Överföring av personuppgifter

Om du skickar dina personuppgifter till oss från ett annat land än Sverige, notera att vi för över dina uppgifter till Sverige och går igenom dem där.

Genom att frivilligt lämna ut dina personuppgifter, samtycker du till den överföringen.

Länkar till tredje part

Vår hemsida innehåller länkar till andra hemsidor som inte är under vår kontroll. Om du använder dig av en sådan länk kommer du att komma till en hemsida där vi inte har något ansvar.

Kontakta oss

Om du har några frågor om denna integritetspolicy, tveka inte att kontakta oss.

2021 minandel.se. All rights reserved.

SNABBLäNKAR

Hos oss spelar du tryggt då vi endast samarbetar med svenska ombud för svenska spelbolag.

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
MinAndel
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED