Speltips tillsammans med 

Då var det ÄNTLIGEN snart lördag och vad kan vara bättre än 5 miljoner i jackpot? Jo, ca 6 miljjoner i jackpot!

PHFC kommer ha både det oreducerade och reducerade systemet uppe och, ja… Vi kör!

Vi startar med spikarna!

Rosenborg:

Vad har vi att säga om de gamla norska giganterna? Vi kanske borde spika krysset eftersom det verkar vara Rosenborgs favoritresultat sett till de senaste två matcherna, eller varför inte 2:an eftersom Rosenborg förlorat tre av sina fem senaste. Men så tänker inte vi! Nä! Nu är det bara seger som gäller och den kommer idag! Varför, för att vi sa så! (Samt att vi tror att mellan dessa målsnåla lag så avgör hemmaplansfördelen. 1-0 till Rosenborg).

Skövde:

Skövde tar emot jumbon, hopplösa Linkan city, Linkan har förlorat med 2-1 senaste tre matcherna, även om de tagit ledningen så har det gått så, de är helt enkelt hopplösa. 2-1 till Skövde!

AIK:

AIK är revanschsugna efter förlust senast och ska på hemmaplan kunna avfärda Varberg. tre senaste mötena har AIK vunnit två, båda på hemmaplan. Det händer igen.

Skrällen vi vill ha:

Österlen:

Utsikten har utsikt uppåt i tabellen (Det är tillåtet med så dåliga skämt eftersom Utsikten kommer från gbg). Man har placerat sig på en fjärde plats och formen är god. Österlen har även de god form och flera vinster i ryggen när man kliver in i denna match. Österlen är streckade till ca 20%, ja tack säger vi!

Skrällen vi förtjänar:

Tromsö:

Historiskt så spelar Brann och Tromsö ganska jämnt. Brann går kräftgång och Tromsö har tagit dubbelt så många segrar (2) om man jämför med Brann. Brann har hemmaplan, båda lagen gör 0,8 mål/match. Målsnålt? 0-1, 0-0? Vi håller tummarna för det!

Om du vill haka på våra andelsspel så hittar du länkar till dem lite längre ner.Välj om du vill köpa andel i expertens andelsspel, spela själv eller starta eget andelsspel

Klicka på någon av andelsspelen nedan för att köpa andel i expertens andelsspel

Om du upplever att ditt spelande har blivit ett problem kan du få hjälp via stodlinjen.se samt spelpaus.se. Du kan också ringa Stödlinjen på 020-81 91 00 för att få hjälp.
© 2020 MINANDEL.SE | ALL RIGHTS RESERVED